Recenze Scitec Nutrition Calcium Magnesium tbl. 100

Recenze Scitec Nutrition Calcium Magnesium tbl. 100

Pravidelné sportování zvyšuje potřebu příjmu vápníku a hořčíku. Pokud si špatně sestavíte jídelníček, nebo si z jiných důvodů nemůžete zajistit jejich dostatečný přísun, použijte doplněk výživy s obsahem vápníku a hořčíku. Vápník a hořčík jsou důležitými minerálními látkami zajišťujícími pozitivní fyziologické účinky, např. udržují normální stav kostí a zubů, přispívají k normální činnosti…

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

Funguje. Používám hlavně na cyklistiku.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Hodnotím to už asi po páté, ale tak třeba už naposled :-D Úplně asi není poznat rozdíl, ale beru ho už přes 2 roky a jsem spokojen, žádné svalové křeče se nekonají, takže mi funguje dobře, regenerace také v pořádku.

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

300mg MG super :) 1 kapsla ráno a mám na celej den vystaráno :)

kapsle jsou OBROVSKÉ, může být docela problém polknout

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

část vápníku obsahuje v rychle vstřebatelné formě, takže jsem mohl vynechat denně jedno šumivé calcium (laktát,glukonát) i samostatně užívaný laktát hořčíku Produkt užívám denně, protože mívám křeče převážně z nedostatku ionizovaného vápníku nejen jako obvykle jen hořčíku

zatím jsem žádné nezaznamenal

Výborný produkt, za dobrou cenu, který opět zakoupím

Registrovaný uživatel15. června 2021

Poměr výkon cena uspokojivé.

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Můj nejoblíbenější ze všech doplňků.

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Proti krecim dobry