Přehledné. Oceňuji i stupnici závažnosti jedovatosti.

Přehledné. Oceňuji i stupnici závažnosti jedovatosti.
komplexnost informací
zatím nenalezeny
doporučuji, nedá se srovnat s lovením po internetu
Jedna z nejlepších knih všech dob, ovšem pan profesor by měl ještě alespoň jednou vydat neméně úžasnou knihu - Farmakobotanika!
Po odborné stránce mi kniha přinesla informace, které jsem potřebovala.
Kniha je příliš těžká, takže na nějaké přenášení to není. Křídový papír je sice kvalitní, ale zbytečně těžký.
Kniha je přehledná a samozřejmě profesionálně zpracovaná
Nevím o žádných nedostatcích knihy.
Kniha je poučná pro toho, kdo se zabývá botanikou či toxikologií, i když amatérsky.
Publikaci jsem si vybrala, abych rozšířila své znalosti v oboru účinků rostlin na lidský organismus.
Autor je pro mne zárukou odborných informací, které mohu bez obav předat dále svým studentům, nebo pacientům.
Kniha je přehledně uspořádaná, dobře se mi v textu orientuje.
Jediným nedostatkem je, že je kniha příliš těžká, takže nosit si ji pěšky někam s sebou bude problém. Z tohoto praktického důvodu bych byla i pro nižší kvalitu (gramáž) použitého papíru.
Publikace je pro mne přínosem, získané znalosti využiji v práci i při toulkách přírodou ve volném čase.
Jen je škoda, že je příliš těžká, takže bude problém ji nosit s sebou.