Recenze Renovality Renohair Maximal 90 tbl.

Recenze Renovality Renohair Maximal 90 tbl.

Beauty formule, která cílí na krásu vašich vlasů a je vydatným doplňkem Renohair olej z dílny Renovality. Složení zaručuje vysoký obsah esenciálních aminokyselin methioninu a cysteinu v 1 tabletě. Tyto látky tvoří podstatnou součást bílkoviny keratinu, který je základním stavebním kamenem vašich vlasů a nehtů. Renohair obsahuje bambusový extrakt s obsahem křemíku.

Sanaa 410. ledna 2025

Naprosto top produkt. Vlasy tolik nepadají Jsou pevnější Rostou nové baby vlásky Všem kamarádkám, rodině atd., co jsem doporučila tento produkt si nemohou vynachválit.

Docela dost velká tableta, ale za ty účinky to stojí

Registrovaný uživatel24. června 2024

Za mě je tento produkt topka. Funguje Začínám 2 balení Bere se jen 1tableta denně Cena je super

Za život jsem vyzkoušela hodně produktů na vlasy, hrozně mě padaly a začaly i kouty. Po třech měsících užívání i moje kadeřnice řekla že mě vlasy neskutečně zhoustly rychle vyrostly a hlavně mě ukázala nové vlasy co mě podrůstaly

kusakoval12. ledna 2024

Účinek už po 3. týdnech.

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Zatim užívam jen měsic a půl, ale i přesto mi vlasy přijdou pevnější a tolik nepadají. :)

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Používám krátce a vlasy tak nepadají. Rychlý růst jsem za tak krátkou dobu nezpozorovala. Přiznivá cena.

Jsou to velké tablety.

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

opravdu funguje :)

Registrovaný uživatel12. listopadu 2021

Tento produkt mi doporučila kolegyně, když jsem měla problémy s vlasy a po pravidelném užívání, se problém vytratil.

Registrovaný uživatel7. září 2021

Objednáno poprve

Registrovaný uživatel14. května 2021

Přírodní produkt s dobrými účinky, budu používat i nadále. Vyzkoušela jsem již mnoho různých preparátů, v toto případě jsem spokojená.

Marie Baráková3. května 2021

Opravdu mi tento výrobek v ničem nepomohl, nezaznamenala jsem ani lepší kvalitu vlasů, ani nehtů

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Zatim nevidím rozdíl

Registrovaný uživatel13. prosince 2020

Delší a hustější řasy už po cca měsíci používání, nemám skoro žádné obočí, ale i tady pozoruji změnu k lepšímu, u vlasů zatím těžko hodnotit, ale věřím, že užívání tohoto preparátu pomůže i jim.

Funguje, doporučuji.