Recenze PureVision 2 HD 6 čoček

Měsíční kontaktní čočky PureVision 2 with High Definition Optics jsou novinkou firmy Bausch & Lomb. Hlavní předností těchto čoček je vysoká míra propustnosti kyslíku a s tím spojený mimořádný komfort nošení. PureVision 2 jsou jedny z nejtenčích kontaktních čoček dostupných na trhu a umožňují ostré a jasné vidění i za zhoršených světelných podmínek.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 35 recenzí pomocí Seznam AI

PureVision 2 HD 6 čoček jsou pro mnoho uživatelů pohodlné a vhodné pro dlouhodobé nošení, ale někteří zmiňují problémy s vysycháním a drážděním očí. Vhodnost čoček závisí na individuální snášenlivosti a způsobu používání, přičemž kontinuální nošení může být pro některé uživatele problematické.

• Pohodlné nošení
  • Nepružné a nepohodlné
  • Vypadávají z oka
  • Špatně tvarované

Miroslav J.15. dubna 2026

Tyhle čočky jsou skvělé na dlouhodobé nošení.Jsou pohodlné a tenké.Prakticky o nich ani nevíte.Objednávám opakovaně

Pavel B.13. února 2026

Bezproblémové.

DR28. ledna 2026

Občas pocit vysušených očí

dohnalka122. prosince 2025

Rychlé dodání, super cena, čočky jsou kvalitní.

pehest2. prosince 2025

Celkove spokojen

zuzana25. srpna 2025

Dcera je s nimi spokojená.

katerinataskova312. srpna 2025

Absolutně žádné

Nepružné, lehce se zanáší, nepohodlí při nošení, musím si jít objednat jiné, protože tyhle vydržely svěží a to nový pár jen půl dne, v oku drhnout. Spát s nimi, ani omylem.

Registrovaný uživatel28. dubna 2025

Dobré vidění

pavlakalcikova23. dubna 2025

Nejlepší čočky co jsem zkusila. Vůbec o nich nevím v oku. Tenké. Netrhaji se.

Kupuji opakovaně

Registrovaný uživatel8. listopadu 2024

Dal jsem na doporučení. tyto čočky používám již řadu let, při denním nošeni.

nevím o záporech

pohodlné rozumná cena

silviekemp14. října 2024

Skvele se nosí Pro mě citlivé oči jsou velmi pohodlné a nemám pocit suchého oka

Za mě skvělý poměr kvalita /cena

NovotnaMilena19. září 2024

+ manipulace při nasazování + cena + krásně ostré vidění + Čočky jsou dobré, pokud je chcete na noc vyndavat a pouze příležitostně v nich přespat.

Při kontinuálním nošení se rychle vysušují.

Jsem zvyklá na kontinuální nošení čoček a tyto mi úplně nevyhovují. Brzy se vysuší a v oku škrábou a je nutné je často na noc vyndavat.

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

Dřou, vysychají velmi rychle, jsou tvrdé a jak v popisku je, že jsou tenké díky nové technologii, není to vůbec pravda, vlastně i vidění prostoru je zvláštní. Nosím čočky 20 let, zkusila jsem několikrát za tu dobu jiné značky a tato zkouška opravdu byla ta nejhorší. Ačkoli mají velice hezký lákavý popis, jak jsou pro sportovce a řidiče s vysokou propustnost kyslíku a jak bohatě zvlhčují čočku, vůbec to není pravda. Jsou velké, tvrdé a tenké rozhodně nejsou. Tato zkouška opravdu nevyšla. Naprosto nedoporučuji!

Nekupovat

marie.steinfeldova5. června 2024

Vhodné pro kontinuální nošení

hoblovaveronika23. května 2024

cena kvalita

Registrovaný uživatel16. května 2024

Dlouhodobá zkušenost, nepřetržité nošení s možností spánku, pro maximální komfort tohoto výrobku již jiný produkt ani nekupuji.

Lenka Moravcová2. května 2024

tyto čočky mám opakovaně, doporučil mi je oční lékař, vyhovují mi

helena.venturova8. února 2024

Spokojená nejsem, neustále je cítím v oku.Chvílemi dokonce překáží a škrábou. Příště volím jiné.

janasouk6. února 2024

Čočky mi naprosto vyhovují.

anezkaradova8. prosince 2023

Objednávejte předem, měla jsem čočky na poslední měsíc tady jsem objednala a nyní jsou to cca 4 týdny a čočky ještě nemám.