Kniha Recenze Půlměsíční město: Rod země a krve - Sarah J. Maasová (2020) [E-kniha]

Recenze Půlměsíční město: Rod země a krve - Sarah J. Maasová (2020) [E-kniha]

Bryce měla perfektní život, skvělou práci a na programu jeden legendární večírek za druhým, jenže pak démon zavraždil její přátele a ona zůstala sama a zlomená. Když údajný zabiják skončí za mřížemi, ale zločiny pokračují, Bryce se sama pustí do vyšetřování. A hodlá se pomstít. Spolu s Huntem, padlým andělem obdařeným brutální silou, sestoupí do podsvětí města, které rozežírá temnota.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Skvělá kniha Vždy když jsem si myslela, že jsem přišla té záhadě na kloub, tak se to otočilo a já byla zase na začátku. Úžasný konec. Kéž bych si ji mohla přečíst znovu jako by to bylo poprvé.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Začátek knihy byl oříšek. Vůbec jsem se do toho nemohla dostat, všechny ty rody a složitosti města.

Kdo očekává, že je to svět jako Dvůr trnů a růži, bude sklamán. Začátek knihy je dost komplikovaný ale pak se přiběh rozjede a je to pecka. Těším se na další díl. Už aby vyšel

Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Takový konec, jako je u téhle knihy jsem dlouho nezažila. Naprosto jsem si knihu zamilovala už po prvních pár stránkách.

knihu jsem si přečetla už dvakrát a patří k mým nejoblíbenějším ...

Registrovaný uživatel21. prosince 2020

ze začátku než se to rozjelo, to nevypadalo nadějně, NAŠTĚSTÍ SE TO ROZJELO

Registrovaný uživatel2. prosince 2020

Perfektní, jako jiné knihy autorky

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

Mám velice ráda tuto spisovatelku. Opět mě kniha nadchla a moc se těším na další díly.

Všem moc doporučuji.Dej nádherný .