Kniha Recenze Průmysl lži: Propaganda, konspirace, a dezinformační válka - Alexandra Alvarová (2017) [E-kniha]

Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tahle kniha přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje.

Registrovaný uživatel29. září 2021

Čtivě a přitom srozumitelně "předžvýkaná" teorie propagandy včetně historie a vývoje.

Registrovaný uživatel29. července 2021

srozumitelný jazyk dobře popsané principy jemné manipulace

jen škoda že to není v pevné vazbě se záložkou :-)

Pěkné čtení o tom, jak je možné člověka na internetu ovlivnit... Geniálně popsané principy srozumitelným jazykem. Rozhodně doporučuji každému, kdo občas čte komentáře. Ještě jsem nepřečetl celou knihu, ale rozhodně mohu potvrdit, že jsem se s některými způsoby manipulace setkal a až tahle kniha mi pomohla si to uvědomit.

Registrovaný uživatel28. června 2021

kniha splnila mé očekávání, kladem je čtivost

...ale uvítal bych více podrobností

velmi dobrá kniha, nechám přečíst v rodině

Registrovaný uživatel21. května 2021

Výborně zpracované téma propagandy a postupů v ní používaných. Od přečtení jsem mnohem opatrnější v tom co čtu a pozorněji vnímám manipulaci se slovy už v titulcích článků.

Kniha může na někoho kdo fanouškem Ruska a Kremlu působit zaujatě.

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Naprostá nezbytnost do dnešní doby sociálních sítí