Krásná

Kniha Protektorát 1939-1945 je vysoce oceňována pro své detailní a přehledné zpracování, doplněné o autentické artefakty a dokumenty. Recenzenti ji shledávají jako vhodnou pro zájemce o historii i jako hodnotný dárek. Publikace poskytuje věrný obraz doby a je oceňována pro svou čtivost a poučnost.
Krásná
Přehledné, podrobné. Ideální pro milovníky historie.
Přehledné zpracování a věcnost včetně vzácné dokumentace.
Doporučuji všem zájemcům o náhled do každodenní reality za Protektorátu.
Kniha je jako dárek k Vánocům. Ale už teď píšu, že je skvěle udělaná a napsaná.
Veronika Němcová
Doplňkový materiál v podobě faksimilí je velice věrohodný.
Neshledal jsem
Perfektně zpracováno.
je to dárek,který ještě nebyl předán,ale určitě udělá velkou radost !
"Protektorát"jsem zakoupila pro svého tatínka,který má rád historii II.svět.války.Bude mít na podzim 88r.a tedy válku zažil.Válku I.svět.zná z vyprávění svého tatínka,mého děděčka.
Velice se mě líbily i artefakty,které knížku doprovází.
Krásné a přehledné zpracovaní. Krásně a realistický zpracované dobové dokumenty a další materiály. Lehce se v knize hledají informace.Vše je srozumitelné.
Velmi povedená publikace už mám doma První republiku a určitě koupím i další publikace.
Využil jsem jako dárek pro milovníka 2. světové války. Byl nadšen obsahem i kvalitou zpracování.
Byl to dárek a obdarovaný byl velmi spokojen. Kniha je moc pěkná.
Naprosto úchvatné zpracování se spoustou vložených tiskových replik z období Protektorátu. Mohu jen doporučit!
Na žádné jsem nepřišla
Pokud vás toto období zajímá, tak s touto knihou budete nadšeni.
Absolutně skvělá kniha doplněná spoustou dobových artefaktů. Vřele doporučuji!
Zpracování.
naprosto bezchybné, vynikající kniha s dárky, nemá konkurenci
perfektní jsou artefakty,podrobný odraz doby,poučné,čtivé
Dárek pro osobu, která toto období zažila na vlastní kůži.
Obdarovaný byl s dárkem velmi spokojen. Jde o publikaci, která svým rozsahem a informacemi příjemně překvapila.
Vynikajícií počin!
Doporučuji všem, které zajímá historie a je zajímavá i pro ty, kteří v ní jen zalistují. V knize je vše důležité i spousta informací navíc, které doplňují celkový pohled na tu dobu.