Kniha Recenze Propletený život: Jak houby utvářejí svět, mění naši mysl a ovlivňují budoucnost - Merlin Sheldrake (2020) [E-kniha]

Kniha Propletený život vás vezme do opomíjeného a zázračného světa hub a ukáže vám, že představují klíč k porozumění nejen planetě, na níž žijeme, ale i životu samotnému. Vydejte se na pouť, která vás změní k nepoznání. Čím více toho o houbách víme, tím méně toho bez nich dává smysl. Neřadí se ani k rostlinám, ani k živočichům.

Sv Game16. prosince 2023

Vynikající kniha, po přečtení začneme chápat náš svět a život na planetě Zemi v souvislostech. Po zamyšlení najdeme klíč ke klimatickým změnám v minulosti a v budoucnosti. Houby jsou řešením ohromného množství problémů naší civilizace!

Nutné koupit a prostudovat

Registrovaný uživatel24. června 2022

Výborně napsaná kniha nejen pro odborníky - mykology. Skutečně zajímavé pojednání o houbách, které nás obklopují, prorůstají námi a jsou pravděpodobně nejrozšířenějším organismem na naší planetě vůbec. Kniha vhodná i pro laiky. Velmi zajímavé a poučné čtení, které vás pohltí.

Viz klady, knihu mohu jen a jen doporučit.

Registrovaný uživatel17. května 2021

Naprosto parádní obsah, který mi změnil způsob vnímání světa a světa rostlin. V mém případě čtení na dlouhou dobu.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Nato, že je to "odborně zaměřená" literatura, čte se velmi dobře. Obsah je pochopitelný i pro laika. Psáno formou příběhů s pointou zákonitostí flory a fauny.

Knihu jsem si objednala na doporučení a jelikož mne oslovila i ukázka z knihy. Jako člověka zaměřeného na obor zahradnictví, je to publikace velmi zajímavá a přináší čtenáři další pohled na fungování přírody, její vztahy a propletení fauny a flory.

Registrovaný uživatel30. března 2021

Velmi precizní pohled na problematiku světa hub. Dále mi otevřela oči.

Dobrá kniha, patří ke všeobecnému poznání. Mělo by ji číst hodně lidí.

Registrovaný uživatel5. ledna 2021

Manžel je nadšen; sama jsem ještě neprohlížela..