Recenze Příběhy z druhého břehu: Konec je vždy začátek něčeho nového! - Luboš Nečas (2021, pevná)

Povídky toho souboru tematicky pojí zkušenost s „oním světem“. Protagonisté příběhů zažili kvůli úrazu, operaci nebo klinické smrti kontakt se světem na druhé straně. Setkávají se tak se svými příbuznými, kteří dávno zemřeli, nebo poznávají své strážné anděly. Toto, pro mnohé lidi, kontroverzní téma je zde líčeno sugestivním jazykem, díky němuž mnozí ze čtenářů uvěří v opravdovost tohoto…

Registrovaný uživatel14. května 2022

Dobrá kniha

Dobrá kniha

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Krásně napsané

Kniha mi chvílemi vehnala i slzy do očí

Registrovaný uživatel24. prosince 2021

Snůška keců od amatérského rádoby spisovatele.

Brak a škvár

Martinkratina24. května 2021

Knihu jsem si koupil na doporučení kamarádky a nelituju! Poutavé čtení, krásné příběhy. Děkuji a doporučuji!

Děkuji, musím doporučit každému, koho zajímají věci mezi nebem a zemí. Asi na tom fakt něco bude. M. Kratina, Tábor