Recenze Prezidentský úděl - Miloš Zeman (2024, pevná)

Recenze Prezidentský úděl - Miloš Zeman (2024, pevná)

Miloš Zeman rok a půl po odchodu z Hradu sepsal doma v Lánech svoji poslední knihu. Účtuje v ní s nejvyšší ústavní funkcí i řadou politiků, s nimiž se během svého prezidentování setkával. Nešetří takřka nikoho, ani sebe... Poprvé se také otevřeně vyjadřuje k řadě "kauz", které se okolo něj neustále objevují ve veřejném prostoru.

eva.matouskova8. července 2025

Kniha mne velmi zaujala. Je srozumitelná, přehledně členěná. Je zajímavá i z hlediska přehledu činností prezidenta v průběhu volebního období. Oceňuji její otevřenost, upřímnost a i nadhled ve vztahu k některým lidem, kteří se neštítí jednat bez skrupulí, Miloš Zeman opět prokázala svoji schopnost hovořit či psát o různých tématech srozumitelně, zajímavě a i s humorem.

Určitě bych knihu doporučovala k přečtení, třeba i "odpůrcům" prezidenta. Pokud nejsou zaslepení, tak i oni musí uznat, že jde o velmi inteligentního, sečtělého a vtipného člověka, který přesně pochopil a respektoval roli prezidenta ČR. Vždy hájil zájmy občanů této země.

mkhol10. ledna 2025

Byt to vánoční dárek - obdarovaní byli spokojeni.

podr5. ledna 2025

Je to člověk s odstupem a určitě inteligentní. To je jeho problém, protože musí čelit lidem hloupějším a závistivějším. To z knihy čtu já.

Závěr knihy jsou jeho projevy, myslím, že by tam nemusely být

polackova1723. prosince 2024

Seriózní informace

kunavaclav19. prosince 2024

Velmi poučné

Neshledal jsem

Každý jeho pohled je přínosný

ladislav.kyncl11. prosince 2024

Srozumitelné

Krásný popis veškerých záležitostí obsahujicich

Registrovaný uživatel14. listopadu 2024

Zajímají mě názory pana prezidenta i jeho pohled na úřad prezidenta

slajsovapetra11. listopadu 2024

která je šitá na míru parlamentní prezidentské volbě