Recenze Pražské příběhy: Ztraceným světem Starého Města - Dan Hrubý (2023, brožovaná)

Kniha Dana Hrubého Ztraceným světem Starého Města je další částí populárního knižního cyklu, jenž popisuje novodobé dějiny starých pražských čtvrtí. Zabydluje starou Prahu autentickým životem. Na Starém Městě žila rodina nejzářivější hvězdy poválečného Hollywoodu, krásná krasobruslařka, nepolepšitelný bigamista i kostelník, co choval na půdě v Železné ulici slepice a vyznamenala ho dánská…

Registrovaný uživatel21. května 2024

Poučné i nostalgické.

arggian23. dubna 2024

Velice dobre zpracovani historickych udaju a zivota Prahy . Dobra cetba.

Podle mne nema kniha zadne nedostatky.

brzoun5013. dubna 2024

Obsah

Vazba

Knihy bylo treba rozdelit na cca polovinu a vydat v pevne kvalitni vazbe. Neni to kniha na jedno precteni, ale k opakovanemu navratu. Knihy v pevne vazbe by byly drazsi, ale zasluhovaly by si to. Pro mne zklamani

Hedvika24. ledna 2024

Vánoční dárek pro manžela - má rád krátké příběhy z Prahy a dobové fotografie. Průběžně pročítá a žasne nad kvalitou textu, množstvím neznámých fotografií, mravenčí prací autora...přikoupila jsem i další díly - do naší knihovny se ještě nedostaly - stále jsou pročítány a prohlíženy.

rajtikova.nina2. ledna 2024

Fascinujuca kniha s dobovymi fotografiami, uzasne pribehy zo starej Prahy

Nic negativne nenachadzam

havlikova.vladena5. prosince 2023

Spousta pro nás neznámých informací, jako ostatně v předchozích třech dilech. Fotodokumentace. Skvělé čtení

Vyhovovalo by mi o neco větší písmo, ale chápu, ze tom případě by kniha ještě nabyla na objemu :-)