Recenze Poutník časem chaosu - Václav Cílek (2017, pevná vazba)

Recenze Poutník časem chaosu - Václav Cílek (2017, pevná vazba)

Poutník časem chaosu - Václav Cílek - Stojíme na prahu velké proměny. Neklid zažíváme všude kolem sebe. Co nám ta proměna přinese a kdy přijde, se můžeme jen domnívat. Je dobré si ale uvědomit, že podobné předěly zažívali lidé tisíce let před námi.

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

můj oblíbený autor

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

6.4.21 už jste se setkali s někým, kdo hledá hodnoty ( v přírodě, mezi lidmi, v koloběhu života...) jinde, než většina lidí, která je nevidí, nevšimne si jich, nezná je ? Tudíž, jako mě kniha obohacuje, mám možnost se nad některými odstavci zamyslet, kladené otázky jsou souhrou odborně a bez zaujetí vyjádřených perfektních myšlenek. Knihu nepoužívám tak často jako kuchařku.

Vrchní obal knihy jsem sundala a po velice krátkém používání se mi vazba, hřbet knihy odírá. Takže knihu mám obalenou, aby mi vydržela pro další generace.

Jsou knihy, které člověk ani nedočte a neví co s nimi, ale tato je doopravdy klenotem v naší knihovně a pevně věříme, že i budoucí generace v ní budou rádi číst. Truda

Registrovaný uživatel16. prosince 2020

oblíbený autor

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

Rád čtu nebo poslouchám stanoviska V. Cílka, zde jsem se dozvěděl i co ho v jeho životě formovalo

Kéž by bylo více lidí s takovým viděním světa