Recenze Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem - Michaela Kačírková, Zuzana Rybová (2022, pevná)

Na dobrém začátku záleží! Cílem této knihy, sepsané dvěma fyzioterapeutkami a zároveň maminkami malých dětí, je srozumitelně, přehledně a prakticky provést rodiče pohybovým vývojem jejich děťátka v prvních třech letech života. Vysvětluje, co je dobré sledovat a proč, kdy už je vhodné navštívit odborníka, i to, jak mohou rodiče své děti v jednotlivých obdobích rozvíjet. Publikace zároveň usnadňuje…

Registrovaný uživatel29. července 2024

Je to skvělá kniha pro nastávající rodiče, aby věděli, jak se jejich miminko bude vyvíjet a jak s ním manipulovat. Rozhodně doporučuji.

onicka.k23. června 2024

Dobre popsane ocekavane pokroky vyvoje.

ekaterina.smidova11. dubna 2024

Stručný a seozumitelný přehled mílniků vývoje dítěte. Mne pomohlo se zorientovat co dítě musí umět a vést dítě k rozvoji těchto dovedností.

Registrovaný uživatel24. října 2023

Super knížka pro maminky, ale i pro nastávající maminky

Registrovaný uživatel30. března 2023

Krásná, praktická kniha. Děkuju za ni. Jana

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Strukturovanost, přehlednost, pro mne příjemný nestranný přístup ke čtenáři

Považuji za základy, vhled do problematiky, který je dobré mít.

Registrovaný uživatel25. července 2022

Zatím k ničemu, ještě nedošlo / po měsíci a půl...neboť několikrát bylo změněno datum dodání dodavatelem :(...

Registrovaný uživatel22. července 2022

Velmi pěkná kniha, výstižná a obohacená fotkami o jednotlivých vývojových fázích dítěte. Navíc je doplněná o témata a oblasti, která jsou aktuální a zásadní během růstu a poznávání dětí (odrážedla, hračky, obouvání,…). Praktická kniha pro maminky i fyzio. Doporučuji.