Recenze Planta Pol Mieloguard Glyco 30 cps.

Recenze Planta Pol Mieloguard Glyco 30 cps.

Doplněk stravy Mieloguard Glyco obsahuje kyselinu alfa lipoovou, nukleotidy uridin monofosfát a cytidin monofosfát, vitamín D a vitamíny skupiny B v kombinaci s hořčíkem. Uridin a cytidin se v našem těle podílejí na syntéze nukleových kyselin (DNA a RNA), proteinů a fosfolipidů, které jsou součástí struktury membrán nervových buněk. Vitamíny skupiny B hrají důležitou roli ve struktuře a…

novackovahana4. října 2025

Nemůžu zodpovědně hodnotit tento doplněk po 14 dnech užívání. Všude se doporučuje užívat MieloGuard po dobu 3-6 měsíců. Pak teprve bude mít mé hodnocení nějaký smysl. Pevně doufám, že mě produkt pomůže zmírnit nepříjemné a bolestivé stavy při polyneuropatii. Recenze na MieloGuard jsou velmi dobré, doporučení mých známých a dokonce i neurologů na jeho užívání jsou také kladné. Vámi stanovená cena je příznivá nejen pro pacienta 70+. Děkuji Hana Nováčková

stykarova9. února 2025

Beru na doporučení neuroložky