Recenze Pharma Nord Bioaktivní Zinek tbl. 60

Recenze Pharma Nord Bioaktivní Zinek tbl. 60

Bioaktivní Zinek obsahuje 15 mg organicky vázaného zinku, který je nepostradatelnou složkou více než 200 různých enzymů. Zinek navíc přispívá k normální plodnosti a reprodukci, ke kognitivním funkcím, k normálnímu metabolizmu kyselin a zásad a k péči o pokožku, vlasy, nehty a zrak.

hanca-svobodova16. ledna 2025

silný účinek, používáme denně

1977opice20. ledna 2024

Nejlepší na trhu

Registrovaný uživatel30. března 2023

Malé snadno polykatelné tablety. Posílení imunity. Zlepšení pokožky.

Uvítala bych jiný způsob balení tabletek. Aby šlo všechny části obalu vytřídit = recyklovat.

Velmi spokojená. Pozorovatelné zlepšení pleti, nejen mnou, ale i okolím. Což při věku 50 let velmi potěší. Zlepšení imunity prověřeno obratem při nákaze covidem, které mělo velmi mírný průběh.

Registrovaný uživatel6. února 2023

Dobře polykatelné tabletky,které mi pomohly posílit imunitu.

Co jsem vyzkoušela na trhu Zinek, tak tento za mě nejlepší.

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Velmi důležitý doplněk na imunitu. S vitamínem A tvoří základní první pomoc na řadu i závažných zdravotních problémů (viz. Herbář léčivých rostlin - Zentrich a Janča).

Registrovaný uživatel29. září 2022

na doporučení

Registrovaný uživatel9. června 2021

Bioaktivní zinek používám denně již dva měsíce a myslím, že moje imunita se natolik zlepšila, že se v uplynulých chladných měsících o mě nepokusila ani malá rýmička :)

Registrovaný uživatel27. května 2021

Spolehlivý a neproblematický prostředek na posílení imunity. Doporučován imunology jak u nás, tak i v zahraničí.