Recenze Pharma Activ Magnesium Tekutý hořčík + Vitamín C 300 ml

Recenze Pharma Activ Magnesium Tekutý hořčík + Vitamín C 300 ml

Hořčík v tekuté formě je vhodný pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě a vitamínu C je velmi dobře vstřebatelný. Vitamín C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.

cendauklid9. září 2025

Hlavně jeho chuť

Zkuste mě nechutna

ali.sa29. ledna 2025

Hrozná chuť

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Cítím pružnější tělo. Při sportu a větší zátěži tělo tak nebolí. Chce opravdu využívat celou dávku.

S výrobkem jsem spokojena, určitě ještě koupím.

Registrovaný uživatel27. ledna 2020

Protože hořčík v této formě tělo lépe přijímá.Chuť je dobrá, po pár dnech si na ni zvykneš ,určitě pít s 150-200 ml vody, jinak to nedáš. Používala jsem 2x denně po 5 ml a to 3 lahvičky po sobě.Teď mám pauzu. Žádné zázraky se nekonaly, ale cítila jsem se víc aktivní. Míň ospalá.

Žádné, jen by v návodu mohlo být jak dlouho brát a na jak dlouho udělat pauzu.Nikde jsem se nedočetla.

Vím , že hořčík je pro tělo důleřitý,tak to tak beru. Asi někdo kdo má větší potíže bude mít větší efekt.