Recenze Pharma Activ Koloidní minerály 300 ml

Recenze Pharma Activ Koloidní minerály 300 ml

Koloidní minerály jsou směsí makro a mikročástic minerálů, které organismus potřebuje ke správnému fungování. Díky své tekuté formě jsou velmi dobře vstřebávány, z 98 % tj. až ve dvacet krát větších dávkách než minerály v podobě kovů. Látky obsažené v koloidních minerálech přispívají k udržení normálního stavu nehtů, vlasů, k normální funkci imunitního systému a stavu pokožky, normální činnosti…

Registrovaný uživatel5. února 2022

Dostal jsem doporučení od dcery která ho užívá dlouhodobě a je velmi spokojena doufám že budu spokojen i já. Dobře se používá ve sklenici vody. Začínám užívat denně.

Zatím žádné nedostatky.

Registrovaný uživatel9. června 2021

Výživový doplnok Koloidné minerály splnili to, čo som očakávala.

výborný výživový doplmok

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

..... výborné na křeče v nohách .....

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

vynikající pripravek

vynikající pripravek

Registrovaný uživatel16. listopadu 2019

rychlé vstřebávání do organismu ve vodě chutná jako minerálka přijatelná cena dostupnost v lékárnách obsahuje vše

Registrovaný uživatel7. září 2019

Užívám je pokaždé, když mě bolí koleno a pokaždé mě po kůře koloidními minerály přestane bolet. Nedám na koloidní minerály dopustit. Jsou rychle účinné. Užíval jsem je již několikrát, vždy jedno celé balení.

Doporučuj vyzkoušet všem, kteří mají potíže s klouby.

Registrovaný uživatel11. března 2019

Koloidni minerály užíváme na ochranu imunity, stav pokožky, nehtů a vlasů a hlavně k rovnováze nervové soustavy. Tekuta forma je lepší pro vstřebávání a lépe se užívá ať jde o děti, postižené děti a nebo seniory.

Doporučuji všem, kterým záleží na svém zdraví jak fyzickém, tak mentálním.