Recenze Pharco Remyelin 30 cps

Recenze Pharco Remyelin 30 cps

Pharco Remyelin je doplněk stravy ve formě kapslí. Přípravek kombinuje kombinaci uridinu, palmitoyletanolamidu, vitamínů skupiny B, vitamínu C a biologicky aktivní kyseliny listové. Vitamíny B1, B6 a B12 přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému.

vyletovi16. února 2025

produkt mi opravdu moc pomáhá rychlá uleva je fakt moc super

Registrovaný uživatel27. srpna 2024

Tento produkt jsem si vybrala na doporučení rehabilitační lékařky na uvolnění části bederní páteře. Před dvěma roky jsem podstoupila operaci této části páteře. Zatím jsem využívala jedno balení. Nemohu tudíž říci s jistotou zda přípravek skutečně bude pomáhat. Maličké zlepšení ale pozoruji. Budu objednávat další balení, tak snad potom budu moci říci více.

Žádné jsem nepozorovala.

Myslím, že tento přípravek na rozdíl od jiných podobných přípravků by mohl být účinnější.

Soňa Petruláková23. května 2024

Rychlý účinek zlepšení úporných bolestí sedacich kostí, dlouhotrvajících, do cca 4 dní vymizely úplně.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

četla jsem vesměs kladné recenze, chtěla jsem vyzkoušet

zatím beru necelý měsíc, nemohu posoudit účinky

není námitek

Lilien 08830. října 2023

Mně tedy pomohl přestala bolest v krizi, a klob ruky,měla jsem 2 balení jasem po operaci kapalných tunelu, půl roků jsem měla klid,teď si koupím znova, doporučuji

Jaroslava Ochmanova17. září 2023

Zlepšení polyneuropatie

Registrovaný uživatel4. listopadu 2022

Beru dva měsíce a zatím žádné kladné výsledky

Příliš drahé

Ať si každý vyzkouší sám.Mě moc nepomáhá.

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Doporučila mi ho p.Dr neuroložka, neuropatie se mi nelepší, ale ani nezhoršuje, což je pro mne důležité

Že není na recept a je poměrně drahý

Beru teprve půl roku, tak uvidím dále, jestli se neuropatie nezhorší