výborná chuť i vůně
balení mi vyhovuje, používám hodně, proto rychlá spotřeba

výborná chuť i vůně
koření znám a proto si ráda příště objednám
balení mi vyhovuje, používám hodně, proto rychlá spotřeba
Velmi chutný, nepoužívám už jiný než tento. Nikdy jsem moc nepepřila a teď si to užívám.
Luxusní
Oproti jinym peprum, tohle je chutovy zazitek :) oproti cernemu je jemnejsi, no skvely
Top kvalita
Výborná chuť
Nádherná vůně
Super produkt....ostatně jako všechno z vaší nabídky
výborný, řízný
Vynikající aroma i plná chuť
Vynikající chut
Naprosto skvele
Je výborný :-)
mám ho vyzkoušený, objednávám opakovaně
Jemný, výborný. Kupovala jsem i hmožíř, je skvělý a jako dárek jsem dostals čaj a ten byl nejlepší...
Nenalezeny- snad jen, že to balení je dost malé
Nakupuji pravidelně, výborná jemná chuť, celé kuličky pepře v sáčku.
nejlepší pepř na světě
Objednávám již několik let produkty Pepper Field a jsem nadmíru spokojený.
Jakýkoliv Kampotsky pepř je vynikající. Tentokrát mě došel bílý a proto zatím jen tato objednávka;-)
Kvalitní chutný pepř
Láska k bílému pepři obnovena
Balení se dá zpátky uzavřít
Boží, koupila jsem to jako dárek svému chlapovi, jelikož má v lásce všechny druhy pepře. Já osobně k bílému (z obchodu samozřejmě) vždy chovala odpor, protože chutnal jako "počurané seno". Ale díky kvalitě pepřů pepper field se můj názor kompletně změnil. Bílý pepř od PF chutná výborně a s tím z obchodu opravdu nemá nic společného. :)
Nejlepší pepř co jsem kdy jedla
Doporučuji. Vyzkoušen za tepla u studena
Vskutku šampaňské mezi pepři! Naprosto parádní
Skvělá chuť, uzavíratelné balení
Bílý pepř mi vůbec nechutnal, až do chvíle, než jsem ochutnala ten od Pepper Field, změnila jsem názor. Miluje ho celá rodina.