Recenze Otoky a záhadná lymfa: aneb pravé příčiny celulitidy, obezity a neúspěšných pokusů zhubnout - Jitka Bičíková (2019, vázaná)

Kniha se zaměřuje na vysvětlení co je to vlastně lymfa a jaké problémy může způsobit, když se zanedbá. Podrobně vysvětluje princip problému právě lymfatických otoků, co je zapříčiňuje a jak je léčit. Vše vychází z mé letité praxe, doplněno mými příběhy, zkušenostmi, fotografiemi pacientek. Kniha je protkána laickým pochopením, proč ženy nemohou zhubnout, co dělají špatně, a mnoho dalšího točící…

Registrovaný uživatel6. září 2021

Mnoho novych informaci ohledne zdravi

Registrovaný uživatel14. května 2021

mám problémy s lymfou a zde jsem našla nové užitečné informace

přínosná kniha i pro laikyirpotoho, kdo už o problému něco četl a má i informace od lékařů

Registrovaný uživatel18. února 2021

Kladem je, že vůbec vznikla..

Sesbírané infornace ze všech zdrojů včetně internetu bez náležiteho vyhodnocení.

Jaka prvotní seznámení je to dobré, ale pro hlubší pohled na problematiku je to málo...

vjedlickova28. července 2020

Kniha velice podrobně popisuje problematiku.

Žádné l

Pro mě velice užitečné - rozhodně jsem se z knihy dozvěděla mnohem více, než u obvodního lékaře.

Registrovaný uživatel23. března 2020

Knížku jsem si koupila pro řešení mých vlastních potíží a je v ní spousta dobrých rad, které lze využít v samoléčbě otoků. Autorka je, evidentně, dobře obeznámená s problematikou.

S nedostatky jsem se nesetkala, knížka má očekávání splnila