Kniha Recenze Osobní receptář pro zdraví a pohodu - Margit Slimáková (2021) [E-kniha]

Recenze Osobní receptář pro zdraví a pohodu - Margit Slimáková (2021) [E-kniha]

Osobní receptář pro zdraví a pohodu je pokračováním bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců. A co všechno se v knize dozvíte? Třeba kdy a co jíst, jak předcházet nemocem nebo jak odolávat diktátu módy a zůstat sám sebou.
Porovnat ceny 349 Kč

Lebedova.jana8. května 2024

Kniha o výživě a zdraví jasně popisuje vlastní zkušenosti autorky a tím se stává průvodcem zdravého životního stylu pro čtenáře.

Margit Slimakovou mám ráda pro její přístup k výživě a životnímu stylu. Kniha přesně splnila moje očekávání. Ráda praktikující její rady. Doporučuji!

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Výborná kniha od skvělé autorky, která toho o výživě a imunitě ví opravdu hodně.

Mám již druhou knihu Margit Slimákové a mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Velmi hezká knížka. V televizi jsem viděla rozhovor s paní Slimákovou, kde tento Receptář představovala, zaujalo mě to a moc se mi líbí. J. Tesárková

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Dobře zpracované, inspirativní, přehledné a pochopitelné :). Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

bude vhodným dárkem pro manželku

Jsem zvědav na odezvu(po Vánocích)!

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

Mám ráda knihy Margit Slimákové, její přístup k životu. Kniha je opět, stejně jako ta první, plná úžasných rad, ke kterým se ráda vracím.

Trochu mi vadí měkká obálka, obávám se brzkého poničení knihy.

Produkt doporučuji ke koupi.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

Autorka mě dokázala přesvědčit, že se mohu stravovat relativně zdravě, nemusím se držet žádných striktních plánů a občas si na zdravý talíř k zelenině přihodit i kus flákoty.