Recenze Osm múz mého života - Martina Riebauerová, Josef Koutecký

Recenze Osm múz mého života - Martina Riebauerová, Josef Koutecký

Knižní rozhovor, který vznikl po sérii pravidelných setkání u ranní kávy s věhlasným profesorem Josefem Kouteckým, zakladatelem české dětské onkologie. Život tohoto moudrého muže mnohonásobně překračuje dimenze jednoho oboru, a tak autorka rozdělila rozhovor celkem do osmi pasáží, jež představují jednotlivé životní lásky profesora Kouteckého. Je to medicína, fauna, hudba, čeština, Praha,…

Registrovaný uživatel27. února 2021

Vynikající!!! Pana profesofa jsem měla tu přednost znát osobně i jeho paní. Mnohokrát jsme se setkali a pokaždé to bylo obohacující. Doporučuji k četbě všem, hlavně mladým, ti ale takovou literaturu nečtou, žel. Pan profesor byl opravdová celebrita a ne taková, které se v dnešní době oslavují.

Super, četba pro všechny věkové skupiny. Potěšující a povzbuzující.

Registrovaný uživatel30. prosince 2020

Byl to uzasny vsestranny a nesmirne charakterni clovek.

Registrovaný uživatel22. srpna 2020

Vyborna kniha

draha.sl3. července 2020

Zajímavé čtení,vynikající člověk po všech stránkách

Registrovaný uživatel9. srpna 2019

Pan profesor Koutecký byl úžasný člověk a odborník. Kniha se čte velmi dobře, je laskavá a moudrá. Mám ji od chvíle zakoupení na stole, a tak se do ní můžu kdykoliv podívat (když je mi třeba trochu ouvej).

Jsem ráda, že tu knihu mám. Ve stejný den, kdy pan profesor zemřel, jsem na Vltavě doposlouchala poslední díl jeho pamětí.