- + 1

Recenze Orion Pharma Aptus Apto-Flex Vet Sirup
Pejsci dobře přijímají tento sirup
Dobrá prevence proti potížím s klouby.
Uplne supersky
Vyborny pripravok
Pomáhá. Kočičce dokonce chutná.
funguje, koriguje zdravotní limity
S tímto sirupem máme dobrou dřívější zkušenost u staršího psa. Nynější už má šest roků pryč, tak dáváme preventivně.
Používám tak 2x za rok. Mám 12 letého psa a občas již začne pokulhávat a po Aptusu asi tak po 6 dávce ožije. Sirup mu chutná a prášky musím násilím.
Funguje a chutná
Je testovan
Pes nic moc, ale s masem ti žere
Pomáhá to
Sirup má skvělý učinek pro mého pejska
Zřejmě našemu pejskovi ulevuje od bolesti nebo obnovuje vnitřní prostředí jeho kolenních kloubů zadních nohou.
Po dobrání celého balení pozorujeme, že náš pejsek méně kulhá. Podáváme mu tento prostředek 2 až 3x do roka.
Je to super produkt, veľmi to pomaha psovi.
Pomáhá na klouby má lepší chůzí
nejlepší na klouby a vazy
Po jeho několikaletém užívání se kloby zlepšily.
Rýchlejšie zotavenie po úraze, chutí jej.
Doporučeno přáteli i paní doktorkou a zda se, že funguje, navíc sirup není obtížné podávat, prášky naše psí dáma odmítá jakkoli zakamuflované.
Pro našeho psa velmi prospěšný. Má v tlapce artrózu. Aptus nám pomáhá zlepšit hybnost
Mírný nárůst ceny. Vzhledem k tomu, že musíme užívat Aptus trvale, je to celkem finančně náročné
skvělé, pomáhá pejskovi i kočičce