Recenze Ogestan Matka a dítě 30 cps.

Recenze Ogestan Matka a dítě 30 cps.

Ogestan je doplněk stravy obsahující živiny potřebné v průběhu těhotenství a kojení a aktivně přispívá k udržení zdravé rovnováhy.

netikova2. ledna 2024

Tento doplněk mi doporučila gynekoložka. Myslím si, ze je v něm obsaženo vše potřebné pro miminko. Účinnost si hodnotit netroufám, ale mimčo v brisku prospívá, jak má :-) Na lekarna.cz jsem našla nejlepší cenu. Je fajn, že do sebe dostáváte jen ty látky, které v těhotenství nejvíc potřebujete.

Registrovaný uživatel6. března 2022

Dobře se polyká a má jen ty látky, které tělo potřebuje

Registrovaný uživatel3. října 2017

jedna kapsle denně dobráchut obsah vyjde na měsíc lze brát v těhu i při kojení obsahuje pouze to dobré lze koupit po internetu

Jsem maximálně spokojená.Doporučuji všem maminkám.

Registrovaný uživatel16. ledna 2017

Já jsem brala vitamíny Ogestan už od otěhotnění a beru je i nyní, 5 měsíců po porodu. Doporučila mi je má lékařka a byla jsem s nimi naprosto spokojená. To nejlepší pro moje miminko v jedné tabletce, nijak nezatěžují organizmus a jsou cenově dostupné. Výsledkem je krásná zdravá holčička, která roste jako z vody a nic jí nechybí.