Recenze Od Blaníku do všech světadílů - Jan Spěváček

Recenze Od Blaníku do všech světadílů - Jan Spěváček

Čtvrtý díl pamětí fenomenálního léčitele, mága a psychotronika. Autor putuje za záhadami po celé zeměkouli a nachází překvapivá řešení. Před námi defilují Sfinga, Fénix, Příšery z Laosu, podzemní civilizace i hybernační jeskyně v Pošumaví. Podstatná část je věnována Zlatým slunečním kapkám, které uzdravily zástupy vážně nemocných pacientů a jejich věhlas potvrdil i samotný Dalajláma i jeho přítel…

3 recenze

Registrovaný uživatel14. července 2021

Mám více knih od pana Spěváčka a všechny jsou zajímavé a poučné. Sháním ještě druhý díl knihy Rozmluva s duchovním mistrem - cesta k mistrům - bohužel už nikde v obchodě není.

Registrovaný uživatel2. července 2021

obeznámení s mentálními a spirituálními prožitky naše životy nejsou omezeny na materiální úroveň, jak nás učí ve školách

opakování některých úseků textu

čtivé seznámení s opomíjenými fenomény, s našimi utlumenými schopnostmi

Registrovaný uživatel11. dubna 2019

Seznamuje člověka esoterického typu se svým pohledem na svět ,a tím jak přicházely životní zkušenosti

Mile egocentrický

Zkušenosti z jiných světů každý míti nemůže, doporučuji nikoli jako učebnici , ale jako rozšíření úhlu pohledu