Recenze Ochránci dávného vědění: Tajemství Darrungových dopisů - Valerij Sineľnikov, Andrej Ivaško (2020, brožovaná)

Ve Vesmíru existuje mnoho různých energií a je velmi důležité, jak na sebe vzájemně působíme. Na co se díváme a co posloucháme. S kým se stýkáme. Následujeme-li své předurčení, a zda umíme využívat Sílu Rodu? Jestli přikládáme přehnaný význam sexuální aktivitě a pocitu vlastní důležitosti a v čem vidíme smysl života? Účinná strategie, která je uvedena v této knize, pojímá celý životní cyklus…

Registrovaný uživatel19. června 2021

Toto by se mělo vyučovat již od základní školy.

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Srozumitelnou formou je podáno jak lze navázat na dávné vědění Slovanů

Doporučím všem rodičům, kteří mají zájem seznámit s knihou své děti.

Registrovaný uživatel27. února 2021

Krásně napsané.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Mám již knihu A.Ivaška, viděla jsem jeho výklad bukvic na youtube- sice v RJ, Tak jsem koupila Energeticko -infformační bezpečnost slovanského světa. Knihy jsou od zdroje, nám tu po předcích nic nezůstalo . Vlastnosti knihy jsou podle toho, jak je kdo otevřený a sečtělý . Knížky jsou pro mne více studijní, učím se z nich skoro denně- Kurovskij Vl.-Jarga, Živa a A. Svijaš

Knihy mají velice dobrý překlad. Kdo chce vědět o svém původu, duchovním učení a používání i v praxi, pak jsem si vybrala velice dobře.