Recenze O duších 1-4: Cesty duší, Osudy duší, Vztahy duší, Učení duší - Michael Newton (2020, brožovaná)

Dílo Michaele Newtona je světově proslulé a výjimečné. Popisuje souvislosti a zákonitosti našeho bytí: proč se rodíme do různých podmínek, máme různé vlastnosti a čelíme konkrétním problémům, čemu se tím učíme, ale i co se děje po smrti a mezi jednotlivými inkarnacemi. To vše se tu vysvětluje tak precizně, detailně a systematicky, jako nikde jinde. Veškeré poznatky autor získal prostřednictvím…

Registrovaný uživatel20. února 2021

Knihu jsem si vybrala proto, že mě zajímají všechna témata týkající se ezoteriky, duchovna a reinkarnace. Je to naprosto úžasná a fascinující kniha. Dala mi odpovědi na všechny mé otázky. Doporučuji každému, kdo se touto tématikou zabývá.

Naprosto úžasná a fascinující kniha. Dala mi odpovědi na všechny mé otázky. Doporučuji každému, kdo se touto tématikou zabývá a věří na reinkarnace.

Registrovaný uživatel9. prosince 2020

Super knížka. Spoustu informací a zajímavostí. Čtu dále jsem ve čtvrtině. Doporučuji všem kdo chce vidět pohled na to co muže dít po smrti.

Náročná četba. Ne pro každého kdo nechce věřit.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Tuto knihu bych doporučila všem, kteří se bojí smrti i těm , kteří se nedokázali smířit se smrtí blízké osoby. Po přečtení má člověk úplně jiný pohled na svět a život... a hlavně pochopí princip ŽIVOTA A SMRTI a jakou v něm hraje roli. Kniha je napsaná velice srozumitelně.