Recenze Nikon D3400

S fotoaparátem D3400 je fotografování a sdílení snímků v kvalitě digitálních jednookých zrcadlovek hračkou. Funkce Nikon SnapBridge1 udržujte spojení mezi fotoaparátem a chytrým zařízením prostřednictvím technologie Bluetooth2, takže máte snímky plně synchronizovány již během fotografování. Stačí jen uchopit telefon a snímky jsou zde, připravené na sdílení - bez starostí, bez čekání. A nejde o…

Recenze

CoVybrat.cz
Hodnocení: 64 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Fotky můžete fotit v rozlišení 24,2 Mpix, takže i nekomprimované fotky vytisknuté na velký formát budou kvalitní. Při natáčení umí Full HD a má poměrně kvalitní zvuk. Při focení za šera má objektiv nedostatky.

Více na CoVybrat.cz

Full HD rozlišení při natáčení

možnost připojit k televizi

tělo z odlehčené slitiny

horší výsledky při focení v šeru

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Když se mi do ruky poprvé dostala nejnovější digitální zrcadlovka Nikon D3400, tak se mi skoro ani nechtělo věřit, že už je tomu víc jak dva a půl roku, co jsem psal o jejím předchůdci v podobě modelu Nikon D3300. Intervaly mezi starými a novými modely se holt prodlužují, protože technika sice jde stále kupředu, ale možností, co ještě doplnit či zásadně vylepšit už tolik není.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Nikon D3400 se dá popsat poměrně jednoduše: zase o kousek posouvá dál to, co zrcadlovka dokáže nabídnout za opravdu rozumnou cenu. Je to prostě velmi povedený foťák za dobré peníze, který svojí obrazovou kvalitou nabízí v zásadě to samé, jako zrcadlovky výrazně dražších kategorií. Byť i mouchy to má – zejména otravně slabý blesk (výrazně slabší než předchůdce).

Více na