Recenze Niceboy Raze 3 Titan

Maximální výkon, maximální zvuk, to je přenosný reproduktor Niceboy Raze 3 Titan. Se svým skvělým výkonem 50 W dokáže ozvučit party doma i venku. Má čistý zvuk a s technologií MaxxBass i výrazné basy. Na jedno nabití vydrží hrát až 15 hodin.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 149 recenzí pomocí Seznam AI

Reproduktor Niceboy Raze 3 Titan nabízí kvalitní zvuk a silné basy za přijatelnou cenu. Uživatelé však upozorňují na nedostatky v ovládání hlasitosti, slabší příjem FM rádia a nespolehlivý ukazatel baterie, což ovlivňuje celkový uživatelský zážitek.

• Kvalitní zvuk
  • Horší ovládání hlasitosti
  • Slabší příjem FM rádia
  • Nespolehlivý ukazatel baterie
  • Pomalé nabíjení
  • Omezená výdrž baterie při vysoké hlasitosti
  • Těžší konstrukce

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Už je to dlouho, co jsme tu měli na recenzi reproduktor a jelikož jsem zrovna přemýšlel, že bych si nějaký větší bezdrátový koupil domů, tak nemohla přijít recenze Niceboy RAZE 3 Titan v lepší čas. Značka Niceboy je tradičně spojovaná s nižší cenou. Snaží se poskytnout co nejvíce, za co nejméně. Do tohoto reproduktoru byste však na první pohled jeho lákavě nízkou cenu neř...

Více na Techarena
ppeter.t7826. srpna 2026

Zvuk, výdrž batérie, ovládanie

Som s ním spokojný.

Registrovaný uživatel28. srpna 2025

Na tu třetinovou cenu oproti známé značce na tři písmena je zvuk i kvalita zpracování supr.

Jen chci dodat takové mé první zkušenosti, anténu na FM má zabudovanou ale dá se připojit kabel usb-c na nabíjení i s nabíječkou a nezastrčit do zásuvky 220V pak stačí kabel jen poštelovat podle signálu- funguje to na zlepšení příjmu. Ale hlavně chci všem tady říci kdo vlastní tuto značku a stěžuje si na nabíjení (že nefunguje) TAK JE TO KABELEM USB-C !!!!!!! MUSÍTE POUŽÍT JEN TEN KTERÝ JE PŘILOŽEN K PŘÍSTROJI V BALENÍ !!!!!!! a na nabíječce na mobil už nezáleží , takhle mě to vypeklo na treku - všichni jsme měli jen nabíječky a kabely orig. samsung a po připojení nic, až doma jsem připojit ten orig. od niceboy a nabil...

Registrovaný uživatel22. června 2025

Čistota zvuku

Baterie slibovala 15h+ realita tak možná 8h při průměrné hlasitosti

tipy.pro.vas31. března 2025

nakupuji produkty Niceboy již několik let a vždy spokojenost

pavel.gall7210. ledna 2025

Výborný zvuk, rádio, snadné ovládání

Janrv13. listopadu 2024

Stanice Rádia se často ruší.

Martin Spaldy26. července 2024

Půjde na reklamaci, na místo udávaných 15ti hodin má reálnou výdrž baterie cca 3 hodiny

yves2425. března 2024

Slušný zvuk i výkon, silná baterie

Kvalita signálu rádia nic moc.

V této cenové relaci doporučuji

renata.driz20. března 2024

Dobře hraje

Při hlasitým hraní se vybiji rychle

mchochy18. března 2024

Za danou cenu naprostá spokojenost.

libor.first12. března 2024

párovánís druhým

R.K.11. března 2024

Kvalita zvuku, zejména basů je nedostatečná. Cena je přímo úměrná kvalitě zvuku.

Registrovaný uživatel10. března 2024

jsem s ním spokojený

Václav21. února 2024

Skvělý zvuk a na svou velikost skvělý výkon.

Aby sparoval dva reproduktory musí být blízko sebe.

draha.spr18. února 2024

basy a hlasitost vynikající oproti jiným a dražším produktům

kasantv17. února 2024

Nadprůměrná hlasitost s ohledem na velikost Basy dostatečné Odolnost vůči vodě V rámci možností kompaktní Možná spárování s druhým reproduktorem

NEFUNKČNÍ Bluetooth! Poměrně těžký Ovládání Zvuk jde jen z přední strany Vydrž baterie

Než přestalo fungovat bezdrátové připojení neměl jsem zásadnější výhrady, přestalo reagovat po cca 2 týdnech, podle recenzí se nejedná o výjimečnou závadu. Deklarovaná výdrž baterie bude dosažitelná asi jen při poloviční hlasitost. Pozitivní je množství konektorů k připojení. Ovládací panel mi nepřijde příliš intuitivní, špatná odezva na zmáčknutí, (když funguje Bluetooth) neustále se odpojuje a vypíná. Když už bych ho měl doporučit tak jedině se zárukou okamžité výměny, jinak by to byl nekonečný příběh co se týče reklamací.

jerabekb14. února 2024

dobře hraje,hlasitý,pěkný,dobré připojení,,radio,použití jako powerbanka,vstup usb,vstup karta

posouvání písniček a hlasitosti na + a -,nutno se to naučit,možná trochu těžší,ale navadí

za tu cenu doporučuji

simona14. ledna 2024

Bylo zakoupeno jako dárek,zatím žádná stížnost.hraje čistě.obdarovaní spokojení.

raskrivanek14. ledna 2024

Celkem dobrý zvuk. Velka vydrz baterie.

Je docela veliký o proti konkurencí, adapter neni součástí, tlačítko zapínání se musí zmáčknout 3x aby reprak zacal hrat asi více funkcí ale zbytečné.