Hra pro PlayStation 5 Recenze NHL 22 PS5

Recenze NHL 22 PS5

Herní engine Frostbite přináší dramatická vizuální vylepšení, která zásadně zvyšují autentičnost. Superhvězdy NHL ještě nikdy nepůsobily tak živě – proměnou prošlo úplně vše. Ať se podíváte kamkoli, všude uvidíte vylepšení. Těšte se na přelomový hokej.

Czechgamer.com
Hodnocení: 75 %Odborná recenze
Czechgamer.com

Přechod na nový engine sice nepřinesl tolik drastických změn, jak bychom rádi, ale přesto NHL posunul o úroveň výše. Zbytek novinek není příliš výrazných, ač si na to hrají, nicméně v jádru jde o skvělý hokej. A to se počítá.

Více na Czechgamer.com
Registrovaný uživatel29. října 2023

Dobrá cena.okamžitě k dispozici,dobrá hratelnost.Hra s českými titulky a hodnotím že je ve hře spousta ligových mužstev včetně české ligy.

nic mi nenapadá,hra splnila co jsem očekával

Velmi dobrá grafika,návod v češtině,dobré ozvučení a dobrá hratelnost,Rád si tuto hru pouštím a jsem moc spokojen.

Registrovaný uživatel13. února 2022

U gólů hudba, lepší grafika

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

NHL je prostě srdcovka už dětství Rychlost doručení Cena Konzolistě prostě best

Registrovaný uživatel22. ledna 2022

- nádherná grafika - skvěle se ovládá - úžasný výběr týmů všech lig - velký výběr turnajů

NHL 22 na konzoli PS5 opravdu stojí za to koupit, nenašel jsem nic co bych zařadil do záporů, v kladech jsem popsal vše, co mě zaujalo, ve slevách seženete dokonce i za 1299,- a za tuto cenu za to opravdu stojí.

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Po dlouhé době kvalitní hokej, který zabaví.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Líbí se mi zvukové efekty (např. jak lze z ovladače slyšet, jak na sebe hráči volají pokyny typu "hold it"... Občasné například zlomení hokejky, čepele... Zahrnutí České extraligy.

Za mě poměrně zajímavý pohyb hráčů. Zajímavý jsou i brankáři, kde podle mě hodnocení příliš nehraje roli (brankáři naší ligy chytí to co brankáři v NHL). Za mě poměrně vysoká cena