Kniha Recenze Nebe nad Perninkem: Román z Krušných hor - Štěpán Javůrek (2021) [E-kniha]

Petr je mladý nadaný chlapec, který díky svému talentu lehce proplouvá studiem medicíny a záhy se stává úspěšným lékařem na prestižní pražské klinice. Jeho úspěch je ale vykoupen permanentním bojem s alkoholem, kterému podléhá čím dál tím více. Postupně ztrácí práci, rodinu i přátele. Rozhodne se tedy pro razantní životní změnu.

voznikvaclav20. prosince 2023

Moc se mi libil, doporučuji

Registrovaný uživatel10. července 2023

zajímám se o historii Sudet a Krušných hor , kniha celkem věrně popisuje život v horách, snažím se, aby si to přečetly vnučky, aby se něco dozvěděly o historii.

Jirka21. listopadu 2022

Pernink je úžasné místo, trochu zapomenuté a lehce tajemné malé městečko v centru svérázného severozápadu Krušných hor, knížka skvělá, čtivá, spíš pro ženy

Registrovaný uživatel10. července 2022

cetla jsem chaloupky, ktere me uchvatily...

Registrovaný uživatel29. března 2022

Nikdy jsem moc nečetla, ale tuto knihu jsem dala za pár hodin. Před tím jsem četla knihu Chaloupky také od Štěpána Javůrka. Také moc pěkná.

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

Velmi čtivý román, řekla bych spíše pro ženy, ale muži si v něm najdou své:-). Pernink znám a znám i místa, která doktor Holoubek popisuje. Krušné hory jsou opravdu klenotem naší republiky.

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Byli jsme v Perninku na dovolené a moc se nám tam líbilo

Moc hezké odlehčující čtení