Rýžový, vegan, obsah proteinu 83 %, obsah sacharidu 3,4 %, obsah tuku 4,5 %Rýžový protein z hnědé rýže je jeden z nejkvalitnějších rostlinných proteinů. Díky procesu výroby pomocí enzymů se vysráží bílkoviny a nedochází k denaturaci.
Rýžový protein z hnědé rýže je jeden z nejkvalitnějších rostlinných proteinů. Díky procesu výroby pomocí enzymů se vysráží bílkoviny a nedochází k denaturaci. Je velmi dobře stravitelný a 86 % přijaté bílkoviny se vstřebává během 4 hodin po konzumaci. V porovnání s ostatními má vysokou biologickou hodnotu, která je určující při porovnávání kvality bílkovin (BH = 80). Přesněji řečeno, biologická hodnota určuje, kolik gramů tělesných bílkovin může být vytvořeno při konzumaci 100 g bílkovin ve stravě. Rýžový protein neobsahuje alergeny, laktózu, lepek, sóju ani jiná aditiva.
Důležité upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nemá schválené léčivé účinky. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Čtěte pozorně informace na etiketě nebo v příbalovém letáku.