Recenze Mystické šamanské orákulum - Baron-Reid Colette, Alberto Villoldo (2019, brožovaná)

Legendy praví, že ještě předtím, než tu byl čas, předtím, než tu byla řeč, byly tu posvátné symboly – Medicínský kruh, Kletba, Orel, Jaguár a ostatní – a důvěrně k nám promlouvaly. Ve svých nesčetných projevech nabízely naději, vyzývaly k opatrnosti, upozorňovaly na příležitosti, inspirovaly k tvorbě, přivolávaly sílu a sdílely vědění. Posvátné symboly patří do říše archetypů a kolektivního…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Mystické šamanské orákulum je podle recenzí vizuálně působivý a obsahově bohatý produkt, který pomáhá uživatelům spojit se s intuicí a podnítit hlubší zamyšlení. Karty jsou chváleny za kvalitní zpracování a ilustrace, přičemž jejich výklad je vnímán jako laskavý, ale zároveň otevírající i náročnější témata.

• Krásné a působivé ilustrace
  • Dobře zpracované a přehledné průvodní texty
  • Podněcují k zamyšlení a spojení s intuicí
  • Laskavý a hluboký výklad
  • Luxusní balení
  • Je potřeba mít otevřenou mysl pro pochopení karet

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Líbí se mi vyhotovení a poselství karet. Vždy mě překvapí <3..

Je potřeba mít otevřenou mysl, aby karty pochopil.

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Krásně zpracované karty, jsem spokojená. Rychlé vyřízení. Dobrá cena.

Krásně zpracované karty, jsem spokojená.

Registrovaný uživatel10. září 2021

Dává podnět k zamyšlení.

Registrovaný uživatel29. května 2021

Luxusní balení. Nádherné ilustrace probouzející podvědomí. Laskavý výklad, který ale umí také otevřít 13.komnatu. Karty mě vedou k hlubokému zamyšlení, spojují s intuicí a pomáhají vnímat situace v širším kontextu. Jsem štastná, že je mám.

Nic záporného jsem nenašla.

Prostě TOP!

Registrovaný uživatel18. března 2021

Co o tom mám psát? Produkt jsem si vybrala, protože jsem věděla, o co se jedná.

Registrovaný uživatel15. února 2021

Krásné obrazy

Registrovaný uživatel16. února 2020

Karty jsou krásně výtvarně zpracované a dobře se na ně pocitově ladím. Je to taková kombinace šamanismu a mystiky. Tyto karty používám a vyhovují mi lépe, než klasické tarotové karty.

Registrovaný uživatel19. prosince 2019

Úchvatné ilustrace, velmi dobré a přehledné zpracování průvodního textu. Opravdu povedené. Přeji ať karty dobře vedou všechny, kdo si je pořídí :-)