Doporučuju lidem co mají špatnou životosprávu, lidem co, jak já ji spustu léků čili, jim lékaři škodí než pomohou. Samozřejmě léky na nějaké nemoce se musí brát, ale ne kvanta. Pro lékaře je totiž pohodlné napsat nám pacientům kvanta chemie a mají klid od nás chudáku pacientů. A mé tělo už to absolutně nedávalo jist tolik chemie. Jednak už, jsem úplný ležák byla v mých 54 letech. A tak mi právě pomohl nad nejlepší oni, jsou všichni super lidičky v Mycomedica Fyzioterapeut TCM, Tradiční Čínské Medicíny pan Milan Schirlo děkuji mu moc. A vyplatilo se to ten, Ostropestřec se Smetanku Lékařskou a Reishi. Jednak už se me tělo dává do lepší pohody. Nemám těžké nohy, tělo měla, jsem jak 30 cihel na sobě. Já, jsem byla úplně na dně. A mám právě problémy s cévama atd. A Smetanka Lékařská pomůže na cévy, Ostropestřec na Játru a Rieshi na oběhovy krevní systém. Já měla zimnice pořád, studené nohy, ruce no prostě pořád unavená a spala, jsem celý den ležák úplný. A konečně mi Ostropestřec se Smetankou Lékařskou a Reishi pomáhá vracet se do života. Ještě to bude běh na dlouhou trať. Ale díky těm skvělým našim Fyzioterapeutum Čínské Medicíny co mají srdíčka na pravém místě, vím, že mi, vždy pomůžou. Chvála bohu, že naše Česká Firma Mycomedica má skvěle produkty, a je naše Česká.
Opravdu vřele doporučuji. Jak na, Játru, na Cévy a kdo má plno léků. Játra je velmi důležitý orgán v těle. A proto se Játra musí hýčkat.