Velmi dobrý podpůrný prostředek pro imunitu dětí. Báječné složení a dětem moc chutná. Rychlé dodání.
Vyšší cena
Vřele doporučuji pro rodiče dětí od školkového věku, až po věk dětí 2. stupně ZŠ.

Vyšší cena
Dcera 2 roky přijímá sirup bez problémů, není přeslazený. Oceňuji konzistenci medu, není řídký, přibalená lžička má odměrky. Nemusím tak odhadovat množství dávky.
Začaly jsme užívat na podzim a posílení imunity je znát. Nemoci se dceři vyhýbají, max lehká rýma, která trvá pár dní.
Určitě koupím další balení, mohu doporučit.
Dětem chutná, jen barva sirupu se jim nelíbí
výhodná cena, rychlé vyřízení objednávky
obchod i sirup určitě doporučuji
Máme skvělé zkušenosti, fungoval dračí sirup a MycoGlukan také funguje
Splnilo očekávání. Nevím jistě jestli to bylo sirupem, ale nástup do školky po létě jsme zvládli bez jakéhokoliv nachlazení.
Dětem nechutná, lepší ve formě prášku. Tak i chutná sirup jak kdyby jste si vysypaly kapsli do pusy.
Hned ho vyplivly . Škoda že není ochucený .