Recenze MycoMedica MycoGlukan dětský sirup 200 ml

Recenze MycoMedica MycoGlukan dětský sirup 200 ml

MycoMedica MycoGlukan sirup 200 ml MycoGlukan sirup je určen pro podporu imunitního systému dětí. Obsahuje vysoký podíl přírodního β-1,3/1,6 D-glukanu, který je získáván ze sladkovodní řasy Euglena gracilis. Betaglukany jsou známé pro své účinky na imunitní systém a často se kombinují s extrakty vitálních hub. Pro zvýšení efektivity jsme do sirupu přidali houbu Reishi (Ganoderma lucidum),…

dhejcmanova18. listopadu 2025

Velmi dobrý podpůrný prostředek pro imunitu dětí. Báječné složení a dětem moc chutná. Rychlé dodání.

Vyšší cena

Vřele doporučuji pro rodiče dětí od školkového věku, až po věk dětí 2. stupně ZŠ.

bittovas13. listopadu 2025

Dcera 2 roky přijímá sirup bez problémů, není přeslazený. Oceňuji konzistenci medu, není řídký, přibalená lžička má odměrky. Nemusím tak odhadovat množství dávky. Začaly jsme užívat na podzim a posílení imunity je znát. Nemoci se dceři vyhýbají, max lehká rýma, která trvá pár dní.

Určitě koupím další balení, mohu doporučit.

mirkasladkova5. listopadu 2025

Dětem chutná, jen barva sirupu se jim nelíbí

Honzík28. října 2025

výhodná cena, rychlé vyřízení objednávky

obchod i sirup určitě doporučuji

pavlijel813. října 2025

Máme skvělé zkušenosti, fungoval dračí sirup a MycoGlukan také funguje

v.veri19. září 2025

Splnilo očekávání. Nevím jistě jestli to bylo sirupem, ale nástup do školky po létě jsme zvládli bez jakéhokoliv nachlazení.

Natalie.simonova11. září 2025

Dětem nechutná, lepší ve formě prášku. Tak i chutná sirup jak kdyby jste si vysypaly kapsli do pusy. Hned ho vyplivly . Škoda že není ochucený .