Kniha Recenze Musela jsem zemřít: Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení - Anita Moorjani (2024) [E-kniha]

Životní příběh Anity, napsaný čtivě a upřímně, se okamžitě stal bestsellerem a autorka dnes patří mezi významné osobnosti, nadšeně vítané čtenáři po celém světě. Brzy po sňatku u ní diagnostikovali rakovinu, po čtyřech letech různých pokusů o léčbu upadla do kómatu a všechny orgány jí postupně selhávaly, což prokázala tomografická vyšetření. Nečekaně se však z klinické smrti probrala a velmi…
Porovnat ceny 279 Kč

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Myslím, že pokud někdy někdo někoho ztratil, měl by si tohle přečíst. Pomohlo mi to. Děkuju

Registrovaný uživatel7. července 2021

Čekala jsem příběh, našla jsem spíš úvahy, takže si ji nenechám.

Nenadchla mne, asi nemám dost trpělivosti číst jen úvahy.

Registrovaný uživatel21. května 2021

Knížka je úžasná četla jsem jedním dechem. Také už ji četlo pár přátel a moc jsou nadšeni. Děkuji

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Velice zajímavá kniha, přečteno jedním dechem.

Registrovaný uživatel12. července 2020

tahle knížka opravdu člověku změní pohled na svět :) ...k lepšímu ;)

Registrovaný uživatel1. června 2020

Přestože je to kniha o vážné chorobě autorky, druhá část knihy (po uzdravení) vnáší díky autorce klid do duše a naději.

Registrovaný uživatel16. prosince 2019

skvělá kniha

výborná četba pro lidi, kteří hledají svoji životní cestu, hledají naději, vyrovnávají se se ztrátou.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2019

Knížku jsem si koupila na doporučení od kamarádky a nezklamala..

Velmi zajímavá a i poučná kniha..

Registrovaný uživatel24. září 2019

Doporučil mi ji kamarád. Opravdu je moc dobrá.

Registrovaný uživatel1. dubna 2018

Myslela sem , že jí přečtu jedním dechem, ale nestalo se.. Přečetla sem spoustu lepších...

Registrovaný uživatel19. listopadu 2017

Knížku jsem přečetla jedním dechem, zajimavá, člověk získá třeba jiný pohled, co je opravdu důležité. Každopádně jsem mela o čem přemýšlet. Druhý díl mam již objednaný ;-)