Vertikutátor Recenze MTD Optima 38 VO

Recenze MTD Optima 38 VO

Benzínový vertikutátor Optima 38 VO s výkonem 2,98 kW má pracovní šířku 38 cm a je určen pro travnaté plochy kolem 1500 m2. Válec disponuje 16-ti ocelovými noži. Hřídel vertikutátoru s pevnými dvojitými hroty pro efektivní výsledek lze centrálně nastavit do 6 poloh. Integrovaný sběrný koš pro 50 l travního odpadu.

alik.beranek7. října 2025

Vše zatím ok

Mohl by být větší sběrací koš

jan.borovsky9. května 2025

Motor vyhovuje, nastavování výšky vyhovuje, pojezd výborný, vedení pohodlné, celkově slušné zařízení.

Koš se rychle zaplní, takže jsem pracoval bez koše a sbíral jsem trávu sekačkou.

Doporučuji všem majitelům zahrad.

tomas.j23. dubna 2025

silný, velmi dobré startování, malá spotřeba benzinu, na pozemku kolem 1.000 m2 ideální, bez otravného kabelu jako u elektrických zařízení, zatím ošetřena celá zahrada a poté malá lokální místa ( máme pejska )

nevím o žádných, snad jen vyšší pořizovací cena

velmi dobrý pomocník na větší zahradu s velkou účinností a malou spotřebou

robert.maty9. července 2024

výkon

Registrovaný uživatel18. května 2023

- montáž na pohodu - výkon velmi slušný - ovládání snadné

- špatně zašroubovaný výpustní šroub na olejové nádrži - po převozu všechen olej v krabici - sběrný koš je úplně k ničemu, nic neposbírá - takže vydrbat a shrabat ručně

Výhodný poměr cena - výkon. Zatím spokojenost podle očekávání.

Registrovaný uživatel10. června 2022

Malý, lehký

Špatně sbírá do koše válec s noži a válec s pružinami nesbírá vůbec .

Nejsem spokojený, znovu bych nekoupil.

Registrovaný uživatel27. března 2022

Jednoduchost, spolehlivost.

Je příliš brzo na objektivní hodnocení …

Registrovaný uživatel13. srpna 2020

cena yla zajimava. vetsi pozemek se stim pekne procistil a zadny problem jsem nemel. nakupu rozhodne nelituji

Registrovaný uživatel22. května 2020

je to trochu tezsi kousek, ale to neni na zavadu. smontovani neni nijak slozite a zabralo jen chvilku. Noze jsou dodavany 2 typy. rezaci a hrabaci. Je trochu nezvykle startovani se syticem ale jiz mam jiny stroj s obdobnym motorem tak jsem na to zvykly. Noze se meni opravdu snadno, da se to i bez pomoci druheho po chvilce cviku zvladnout. chyta na drc, zadne problemy. praci na zahrade odvedl dobrou, ale jeste ho setrim protoze je v zabehu.