Jasné a srozumitelné zasvědcené
byla jsem nadšena až do té míry, že jsem panu Mitrofanovi napsala osobní mail

Jasné a srozumitelné zasvědcené
byla jsem nadšena až do té míry, že jsem panu Mitrofanovi napsala osobní mail
Myslím, že kniha poisuju drnou realitu. Mám přátele Rusy, kteří emigroval... Popisují podobně. Chtěla jsem porovnat.
Profesionální, s hlubokými znalostmi a zkušenostmi, poutavě napsané
Protože jsem ho chtěl
Jsem spokojený
Doporučuji k přečtení
Užasné jsou autentické příklady současného dění kolem výrazných osobností života v Rusku, o kterých nemáme ani potuchy.Právě toto je velmi působivé, navíc z pohledu člověka, který v Rusku žil a zná tedy jak tamní společnost, tak naší. Pohled Alexandra Mitrofanova mi dokresluje obrázek, který jsem si udělala v posledních 3 letech při návštěvách Ruska, právě proto, abych se dobrala odpovědí na otázky, které jsem si kladla. Ještě jsem kníku nedočetla, některé otázky potvrzují mou vlastní zkušenost a na některé odpovědi, kterých jsem se sama nedobrala, ješte čekám od autora.
Netroufám si hodnotit klady nebo zápory, mně tato knížka uspokojuje.
Myslím, že i v dnešní době, kdy Rusko hraje stále velkou roli pro celý svět je dobře Rusku porozumět. Rusko nikdy nebude takové jaké ho chtějí mít druzí, ale bylo by dobře s ním vycházet.