Kniha Recenze Moderní sebeobrana - Jasmína Houdek, Pavel Houdek (2022) [E-kniha]

Recenze Moderní sebeobrana - Jasmína Houdek, Pavel Houdek (2022) [E-kniha]

Tahle kniha je zbraň, doslova i obrazně. Můžete s ní vzít po hlavě toho, kdo si dovolí vás obtěžovat. Uvnitř pak najdete návod, jak to udělat a kde na to vzít sílu a odhodlání. Naučí vás poznat své hranice i to, jak si je hájit.
Porovnat ceny 299 Kč

Registrovaný uživatel2. dubna 2023

Moderní sebeobrana přináší čtenáři nové poznatky využitelné v současném reálném českém prostředí, v němž se všichni každodenně pohybujeme. V knize najdete i konkrétní doporučení, kterým modelům chování se vyhnout, co útočníky spíše odradí, co je naopak může přimět k útokům (i slovním) a jak se bránit a jak raději ne, kdy a proč atd. Takováto moderní kniha plně uzpůsobená současnému českému prostředí na trhu chyběla. Vřele doporučuji, knihu předávám dále mé dceři. Za mě perfektní práce autorů, kteří ví, o čem mluví.

Vřele doporučuju všem ženám a mladým dívkám.

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Po koupi a precteni jedne behem par dnu, jsem hned koupila tri dalsi!

Vsem vrele doporucuju

Registrovaný uživatel16. září 2022

srozumitelnost, množství přehledných informací, chytré rady

Hledala jsem nejprve kurs, pak knížku především kvůli vnučce. Nakonec knížku zatím čte maminka, říkala vnučka, že je z ní nadšená. Na první kurs půjde maminka, pak snad s ní půjde i vnučka :-)) Ti -náctiletí jsou trochu nevyzpytatelní...