Herní konzole Recenze Microsoft Xbox Series X

Recenze Microsoft Xbox Series X

Microsoft si dal záležet, aby herní konzole Xbox Series X upoutala pozornost jak výkonem, tak designem. Černý kvádr v sobě ukrývá osmijádrový procesor AMD Zen 2, grafickou kartu podporující Ray Tracing a rychlý SSD disk. Klíčové vlastnosti - SSD disk 1 TB - kruhový D-pad - grafika a procesor AMD - Ray Tracing - tlačítko pro rychlé sdílení Herní konzole Microsoft Xbox Series X Tuto herní…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 92 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Xbox Series X je konzole nové generace od Microsoftu. Mezi přednosti patří vysoký výkon, dobré a tiché chlazení, rychlý SSD disk, skvělý gamepad, přijatelná cena a doprovodná služba Game Pass. Nevýhodou je absence exkluzivních titulů, chybějící podpora pro Bluetooth sluchátka, velikost a hmotnost konzole či omezené možnosti rozšíření paměti.

Více na SMARTmania.cz

doprovodná služba Game Pass

design konzole a gamepadu

absence exkluzivních her

chybí podpora pro Bluetooth sluchátka

pro někoho málo inovovaný gamepad

velikost a hmotnost konzole

omezená možnost rozšíření paměti

Registrovaný uživatel7. srpna 2024

Všechno v pořádku všem můžu doporučit

m.grochol15. dubna 2024

Výkon

Ngoclam Truong19. března 2024

laciné

Hry nainstalovat z disku, po kompletní instalován, aktualizace zace znovu instalovat. Hloupý software. Na Pi*u disk.

ctrnda12. února 2024

Perfektní konzole.Vsem doporučuji.

Martin.B.13. ledna 2024

Zatím dobrý...

mmarse28. prosince 2023

rychlé načítání hry na něm vypadají luxusně

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

- velikost - na můj vkus fajn vzhled nakonec - uživatelské prostředí - tichý i při zátěži - osvédčený ovladač, který prostě funguje jak má

- malinko se mi zaškobrtl při hře, no snad to nebude pravidlo

- přechod z PS5, mám ho pár měsíců, tak uvidíme dál, ale zatím jsem spokojen

Registrovaný uživatel2. února 2023

to je moje první konsole, nechtěla jsem čekat na PS5 a taky je o trochu levnejší ale kvalita je skvěla.

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Koupeno pro děti, naprostá spokojebost.

Závislost.

Registrovaný uživatel20. září 2022

Zaliba hraní her .produkt pouzivam kazdy den ,vyniká rychlostí spolehlivostí grafikou

Moc drahý

Registrovaný uživatel3. září 2022

Super výkon, spousta her s game passem, rychlé načítání her, skvělá grafika, jednoduché ovládání i instalace

Registrovaný uživatel28. července 2022

Skvělá konzole, vše běží svižně Quick resume - jednou člověk vyzkouší a už se toho nechce vzdát Game Pass je taky v podstatě must have věc Ray tracing a další vychytávky všech next gen konzolí Hodí se pro všechny, kteří buď mají nebo i nemají dostatek času (hlavně díky quick resume nemusíte řešit, že musíte přerušit hraní uprostřed rozehrané hry)

chybí nějaké exkluzivity jako u PS, ale na druhou stranu je k dispozici tolik her, že vás smutek velice rychle přejde Pokud máte herní PC, je třeba zvážit, zda to má smysl Podle mě nemá smysl kupovat, pokud máte starší televizi bez podpory UHD a neplánujete TV kupovat novou - to je lepší pořídit Xbox series S

Pro mě osobně ideální konzole, kdy dostanete poměrně za málo peněz velice hodně muziky

Registrovaný uživatel7. července 2022

Super rychlé dodání

Registrovaný uživatel26. června 2022

§lclmklcxyjbvcj,bm

Registrovaný uživatel12. června 2022

Starší kry my nejedou

Registrovaný uživatel3. května 2022

Rychle dodání, vše jak mělo byt, akorát balíček prišel v obalu od grilu :-D

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

Velikost Výkon 4K 120fps a 8K 60fps? Bomba!:) Rychlost načítání Ovladač oproti předešlému lépe padne do ruky:) Je toho dost, tohle ale stačí:)

Registrovaný uživatel14. dubna 2022

Velmi výkonná mašina Tiché Možnost gamepassu Skvěle hraní