Písalo ze v SK jazyk a prišlo CZ
![Recenze Mein Kampf - Adolf Hitler [CS] (2016, pevná) Recenze Mein Kampf - Adolf Hitler [CS] (2016, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_G_BC/att0Yq.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
Písalo ze v SK jazyk a prišlo CZ
Samá pozitiva
Není žádný
Hlavně pro historii je dobré že se z ní člověk může poučit
Velice kvalitní a cenově dostupné a zajímavé
Já nevidím důvod proč by to bylo to spravování špatně a nemám slov pro tuto knihu která se prodává a čte už déle než když jej autor žil
Doporučuji všem aby se podívali na tuto knihu která je naprosto nezbytné pro dosažení co nejlepších informací o A.H. a porozumění jeho myšlení
Znám ji dobře před lety jsem jí kupoval. Tenkrát ještě to bylo před tím než jí ze dne na den zakázali. Jenže nikdo ji pomálu pořádně nepřečetl
Historicky vzácný a nechvalně proslulý politický dokument, hodně pravdy co se týče parlamentní politiky. Mnoho objasňuje proč se z někoho původně tak bezvýznamného stalo takové monstrum. A zásadní věc je, že si nemyslím že by Stalin byl horší, protože ten nás od něj aspoň zachránil, třebaže lidem nevrátil jejich svobodu a klid.
Odporné jsou obzvláště jeho poloviční pravdy o Židech, o Karlu Marxovi a v neposlední řadě neoduvodnene a neoprávněné stvani proti sociální demokracii a stupidní názory na pacifismus, i když prosím, oceňuji názor že se má člověk obětovat i za cenu vlastního života, což je ale bohužel v případě autora pouhá propaganda. Touto knihou jinak Hitler veřejně proti sobě vznesl obžalobu, i když tu a tam se najdou v knize, dovoluji si to říct, celkem ušlechtilé názory. Ale to je vlastně jak už bylo řečeno, nacistická propaganda. Hodně věcí z toho je naneštěstí dnes stále ještě aktuální.
Celkový dojem je takový, že místy je to čtivé a jimave, jinde nudné, zmatené, složité a člověk se v tom snadno ztratí. Jako ideologie je to odpad, jako historie důležité varování do budoucna aby se něco takového již nikdy neopakovalo.
Pěkná vazba
Ještě jsem to pořádně nečetl
Nevidím na tom nic špatného
Výpověď blouznícího magora shrnutá do knihy... čekala jsem víc...
Viz zápory
Výborná kniha
Hitlerovi myšlenky
Špatný nazor. Každý se musi nad tím zamyslet
Jsou to dějiny nikdo to nevyvrati, Každý si musí udělat úsudek sám
nemám slov
Skvělá pravdivá kniha která odrazí i dnešní stav společnosti a její hodnoty
zajímá mě
Chtěla jsem vědět, co ten Hitler napsal. Pro mně některé statě zdlouhavé. Stačilo mi jednou přečíst. Vracet se ke knize nebudu.
Vzhled knihy moc hezký, obsah zatim nemůžu plně hodnotit, jestě nemáme přečteno, ale určitě velmi zajímavé
Dle očekávání
Jsou to nesmysly.
Je to těžší,nezáživné čtení a jak už jsem napsal,jsou to bláboly.
zajímavá kniha
drobné chyby v překladu