Hra pro PlayStation 5 Recenze Marvel's Spider-Man 2 PS5

Recenze Marvel's Spider-Man 2 PS5

Marvel's Spider-Man 2 PS5 je akční hrou, která byla vývojářským studiem Insomniac Games vyvinuta speciálně pro konzole PlayStation 5. Vžijte se opět do kůže Petera Parkera. Originálního protagonisty prvního Marvel's Spider-Man, který se opět pustí do ochrany metropole. Sledujte životem kypící město a přineste pořádek do jeho ulic.

Respawnpoint.cz
Hodnocení: 80 %Odborná recenze
Respawnpoint.cz

Marvel's Spider-Man 2 je výbornou akční adventurou, která dělá svým tvůrcům čest a hráči na Playstation 5 mají další důvod k radosti a ostatní důvod, proč si konzoli od Sony koupit. Já si hru náramně užil, ale postupem času mě hra dala jasně najevo, že je to zkrátka jen třetí porce toho samého. Tvůrci sice přicházejí s pár novými nápady, ale hodně jich je nedotažených, nebo nevyužívají plný svůj potenciál. I tak vám ale hra nabídne poutavý a napínavý příběh, dobrou hratelnost a fanouškům komiksů se Spider-manem plno pomrknutí. Já doufal v trochu větší evoluci žánru, druhý díl sice stojí na pevných základech dvou předchozích her, ale nic skutečně nového do série nepřinesl. Uvidíme co další díl. Dočkáme se ho určitě a zatím se můžeme těšit na Wolverina.

Více na Respawnpoint.cz
www.konzolista.cz
Hodnocení: 90 %Odborná recenze
www.konzolista.cz

S Marvel's Spider-Man 2 se vývojáři z Insomniac Games nepokoušeli o žádnou revoluci. Staví na osvědčených a pevných základech předchůdce, jen je značně rozšířili. Výsledkem je větší, lepší a propracovanější hra s nejvyššími produkčními hodnotami, strhujícím příběhem a výborně napsanými postavami, zábavnou hratelností, skvělým soubojovým systémem, fantastickými souboji s bossy a o dost živějším virtuálním New Yorkem.

Více na www.konzolista.cz
hugo.toxx212. února 2025

Nejlepší díl ze všech

Mustafa_mofa.9022. února 2024

Best game for ps5, it's great.

toecutter19. února 2024

Grafika,příběh

propagace buzerantů v jednom questu

michaela.matejickova18. ledna 2024

Skvělá hra

schonovadana8719. prosince 2023

Hratelnost, graficke zpracovani. Zajimavy dej

Nemoznost hrat New game plus, to bylo i v predchozim dile a v Miles Morales, to me docela zklamalo. Na konci hry jsem si odemkl AntiVenoma, pak jsem se mohl zmenit na normalniho Venoma, ale mel jsem porad Venoma bilyho a ne cernyho. To mi taky vadilo.

Celkove super hra. Vsem doporucuju.

florida.petr18. prosince 2023

Super hra hratelnost všechno přišlo v pořádku

Nejkratší příběh Spidermana moc krátká krá

Pteropus30. listopadu 2023

V polovině mě to docela přestalo bavit, není to zdaleka tak zábavné jako 1 nebo 2.