Recenze Marrko Core Black/Blue

Marrko Core je inovativní pomůcka pro rehabilitaci a fitness, která se zaměřuje na aktivaci hlubokého stabilizačního systému páteře. Tento český výrobek je navržen tak, aby pomáhal při prevenci a zmírňování bolestí zad, a to vše při cvičení vestoje bez zbytečné zátěže na páteř. Díky své skladnosti a lehkosti je ideálním pomocníkem při hubnutí a formování postavy. Princip fungování Marrko Core…
Porovnat ceny 2 400 Kč

dproch14. května 2026

Problém se svaly kolem lopatky. Zdá se, že to funguje, ale mám jen tři dny.

v.palichova11. května 2026

Vhodné pro všechny stupně fyzické kondice, velmi skladné, vhodné na cestování

t.armlich20. dubna 2026

Marrko je opravdu kvalitně zpracované. Díky velikosti ,klasického chlebu s řízkem :-D Není problém vzít kdekoliv na cesty. Investice do zdraví ,je dobrý tah.

V jakékoliv místnosti se cvičit nedá. S nějakým tím prostorem ,se musí počítat.

Pokud by se do něj dalo nějak zakombinovat "Bluetooth" s případnou aplikaci. Ke sledování pokroku ,bylo by to fajn.

ofojtu17. dubna 2026

Je to snadné zábavné

boubin223. dubna 2026

Super pomůcka

Radka L19. února 2026

Myslím, že to bude na moje záda působit jak má, až se to naučím, zatím mám pocit, že mě to nejde jak by mělo

Chybí mě sáček na přenášení

Uvidíme. Vždyť to mám doma třetí den

filemon19. února 2026

Velmi pěkně zpracovaný výrobek. Jsem zvědav, jaké bude mít pozitivní dopady na zdraví.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2025

Funguje jak má Je skladný

Chytá prach

Když jsem si Marrko kupovala, žádné zázraky jsem nečekala. První dny jsem zkoušela techniku, ale chytla jsem se rychle, pak to trvalo jen pár dní a záda přestala bolet. Cítíte drobné prokřupávání mezi lopatkami a po 15 minutách máte uvolněno. A cvičení mě baví, vstanu od počítače a vyčistím si tím hlavu. Jestli váháte, prostě to kupte. Je to triviální věc a funguje.

jardajirista5. října 2025

Super cvičební pomůcka

Kolega to věčně vychvaloval, tak jsem si to koupil a měl pravdu.

pavel.svejdik16. září 2025

*velmi kvalitní výrobek v provedení pro cvičení. *dobře se s ním cvičí. *denně používán a tím velká spokojenost s kondicí.

cenově trochu drahé.

gagarin1235. září 2025

Konečně po dlouhých letech něco, co mi opravdu pomáhá na bolest zad. Už po pár použitích cítím zpevnění středu těla, i manželka si všimla, že se už tak nehrbím, prostě zatím vše super !!!!

Opravdu funguje !

Registrovaný uživatel19. srpna 2025

Hneď ma cvičenie s Marrkem zaujalo a nosím si ho sebou aj do práce. Po prvom cvičení som pocítila zvláštnu úľavu na chrbáte. Už cvičí aj manžel a tiež je veľmi spokojný.

Nemám žiadne námietky.

petrjara2723. června 2025

Posílí celé tělo,mizí mi cejcha jsem spokojen

phranicky18. května 2025

Vzorný přístup.

krausova-jana25. dubna 2025

Hodnotit zatím nemohu, nemám vyzkoušeno. Doufám, že to zvládnu, pak dám vědět.

brendl20. dubna 2025

Každe rano se těším až si zacvičím.

Kačka F.23. března 2025

Skvělá rehabilitační pomůcka Skladná Kvalitní zpracování

Guma hlavice je z měkké gumy, což je super, když se praštíte, ale ulpívají na tom snadno nečistoty, které se z toho hůř odstraňují. Na funkčnost to však nemá vliv, takže to pro mě není až takový zápor, jen mě to překvapilo.

S výrobkem jsem spokojená. Pro zpevnění středu těla je to skvělá pomůcka. Jen kolem sebe potřebujete dostatek prostoru, takže rozhodně doporučuji cvičit venku a ne doma, pokud člověk doma nemá speciální místnost na cvičení, ve které nic nerozbije.

Registrovaný uživatel22. března 2025

Byl to dárek. Snad bude obdarovaný spokojený.

rohi16. března 2025

Super, nejvíce cítím jak zpevňuje slabé svaly kolem pánve a břicho, nutí mě dodržovat vzpřímený postoj, posiluje mezilopatkové svaly.

Nemůžu s ním cvičit doma v paneláku, tedy mohu jen některé prvky :-)

Začínám ho doporučovat

gosana8. března 2025