Kupovala jsem dve a jedno ucho mi prislo spalene ale jinak dobry

Marlex vepřové sušené ucho je oblíbený pamlsek, který většina psů chutná a zabaví je na delší dobu. Vyniká přírodním složením a podporuje čištění zubů. Někteří majitelé však zmiňují, že pamlsek je rychle zkonzumován nebo má vyšší mastnotu. Pro většinu psů je vhodný jako příležitostná odměna.
Kupovala jsem dve a jedno ucho mi prislo spalene ale jinak dobry
Ihned se do pamlsku pustil a cely ho sezral
Skvělé, naším pejskem velmi chutná.
dobre zabalené
budu kupovat
Super pochoutka
Lepší kde jaká víče propagovaná umělá tyčinka.
Vypadá velmi chutně
Sežráno moc rychle
Slušná cena
dobre zabaleno, jen prasátka by mohla mít větší uši- legrace. Pes je schopek na posezení sežrat 4
Pro našeho psa velmi chutná pochoutka.
Přírodní pamlsek bez zbytečných přísad. Psovi chutná a zabaví ho na delší dobu. Pomáhá uspokojit potřebu kousání a zároveň přispívá k přirozenému čištění zubů.
Je potřeba hlídat velikost a dávkování, hlavně u menších psů. Pamlsek není vhodný pro každodenní podávání.
Skvělá volba jako příležitostná odměna nebo zabavení psa. Pokud hledáte přírodní pamlsek bez chemie, sušené vepřové ucho splní očekávání. Doporučuji hlavně pro psy, kteří rádi žvýkají.
Psíci si vyhráli
Žádné chutnalo
-naše mopsička je má ráda, jsou pro ni chutné
-jde slyšet jak křupou,
-nijak nesmrdí
-budu určitě objednávat opakovaně
pejsek to má rád
Ňamka
pes se toho vůbec nedotkl
Perfektně usušené
Objednávám znovu
náš pes ho miluje
některé kusy jsou více mastné
mastnotu stačí vsáknout do ubrousku
Chutné, nezpůsobuje žádné zažívací potíže
bylo by velmi rychle (během 5 minut) zkonzumováno i malým toy pudlem :) takže musím hlídat, v polovině odebrat a nechat na jiný den, myslela jsem, že vydrží déle na zabavení
Není to na "zabavení psa" na delší dobu, zkonzumovat celé ucho je i pro malinkého psa otázkou chvilky :(
velké ucho
psovi chutná