Výuková hračka Recenze MaDe Farma pejska a kočičky

Recenze MaDe Farma pejska a kočičky

Zavítej na farmu pejska a kočičky a užij si spoustu zábavy! Skvělá dotyková podložka se světlem a zvukem tě seznámí se zvířátky, s různými druhy ovoce a zeleniny. Naučí tě, jaké zvuky vydávají zvířátka nebo jakou barvu má mrkvička. Předvěď své hudební umění na piánku a zahraj své oblíbené písničky. Získané znalosti si můžeš ověřit v jednoduchém kvízu.

Registrovaný uživatel4. října 2022

Trochu hlasný zvuk ale naozaj výborne na učenie prvých slov

Dizajn neni nič moc

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Skvělá hračka pro 2leté děti zvířátka, tvary, barvy - moc pěkný.

Zklamalo mě, že je hračka z tvrdého kartonu, čekala jsem že to bude plastové. Je třeba větší silou stisknout políčka, dětem to moc nejde.

Registrovaný uživatel29. července 2022

- Krásné provedení - kamžitá reakce na odpovědi - často

Kvalitní produkt

Registrovaný uživatel7. února 2022

Nemá regulátor hlasitosti. Je dosti hlasitý.

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Zábavnou formou učí menší děti tvary, barvy a zvířátka. Děti velice zaujme i hra na pianko. Produkt má více možností nastavení.

Velmi vhodné pro děti, kterým chybí slovní zásoba a neumí barvy. Doporučuji mít v zásobě 1 balení náhradních baterií.

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

všechny

Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

Krásné, určitě se bude líbit.

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

dítě se naučí spoustu věcí zábavnou formou

obrázek se musí stisknout přímo uprostřed a to dost silně malé dítě to nezvládne

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Je to výborné pro menší děti ,které se učí poznávat různé zvuky ,barvy atd.Byl to dárek pod stromeček a chlapečkovi se moc líbil ,tak snad ho bude používat často.

Registrovaný uživatel23. prosince 2020

Super, dárek to byl pro jednoho, ale chtěli to všichni. určitě doporučuji

Registrovaný uživatel23. listopadu 2020

Děti to baví, Hezkým způsobem se učí zvířata,

Doporučuji, po zkušenosti vlastních děti, už jsem koupila i pro neteř.

jirinicka8. listopadu 2020

přepínání učení x kvíz pěkné barevné zpracování reálné zvuky zvířat pianko (hrají jen bílé klávesy)

trošku hlasitější, ale vyřešili jsme přelepením repráku zvuk králíka nesedí- je to zvuk morčete

je to super hračka- pro menší děti více využijete jen zvuky zvířátek, pianko. U větších už se děti učí barvy. A výborný je i kvíz- s tím si hraje občas i starší dcera 10let . Byl to dobrý kup :)

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

hru si užívá od 1 roku vnuk hra je lehká, dobře se s ní manipuluje některé hlasy sice nejsou úplně věrohodné, ale je to legrace, zvláště, když některá slova skombinujete

pro někoho by mohlo být obtěžující hlasité přivítání a rozloučení při zapnutí a vypnutí klávesy nejsou stoprocentní - neladí, černé klapky jsou jen nakreslené - nefungují

Celkově je to prima hračka pro batole.

Registrovaný uživatel21. července 2020

Pěkné zvuky

Velmi brzy přestaly hrát klávesy, reklamováno.

Registrovaný uživatel15. května 2020

Uzitecne a zabavne pro deti, vyhoda klaves, kde se da vytukat i par lidovych zpivanek

Pomerne hlasite zvuky bez moznosti regulace (nebo jsem to jeste neobjevila?)

Registrovaný uživatel11. srpna 2019

reálné zvuky zvířat hra: Kde je...? čeština a slovenština po delší nečinnosti se samo vypne reálné piáno- není falešné

dost hlasité

Velká spokojenost, jen tedy zvuk králíka je zvuk morčete. Mikrofon jsme přelepili, aby piánko nebylo tak hlučné. Starší dcera (10let) si ho od malého půjčuje a hraje kvíz "Kde je? " ve slovenštině