doporučila pí. doktorka z Ústí nad Labem

doporučila pí. doktorka z Ústí nad Labem
Používam Macushield 11 rokov možno aj preto moja makularna degenerácia je hatena
Doktor mi ho doporučil
Cena není zanedbatelná
...toť vše, věřím, že k něčemu je to dobrý
Nevím, jaký to bude mít efekt, zatím nechci hodnotit
Pozoruji zlepšení vidění, ustálení při změně vzdáleností pozorovaného předmětu.
Doporučuji vyzkoušet při potížích.
Na doporučení lékaře . Pomáhá pozastavit neodvratnou makulární degeneraci.
Doporučeno lékařem. Po měsíci užívání pozoruji výrazné zlepšení ostrosti vidění.
Užívám poprvé a to kratší dobu na doporučení lékařky.
Tak za čas uvidím.
Roky uživam tento liek na odporčenie očnej lekárky a som spokojny
Je super,vidime zlepšení
mam makularní degeneraci očního pozadi ,včekarně byl letaček ktery jsem využila,křivé viděni se o 50%ZLEPŠLO denně užívam
Nejlepší doplně pro oči. Užívám dlouho na VPMD. Doporučuji
Produkt jsem si vybrala na doporučení očního lékaře. Ptodukt používám každý den.
Byl mi preventivně doporučen očními lékaři a užívám ho již 3 roky. Jsem s ním velmi spokojená.
MacuShield jsem vybrala na doporučení lékaře.Zlepšil mi příznaky choroby sítnice.Beru dvakrát za den vzhledem k onemocnění žlučníku.
Nemám zápory
Doporučuji používání ale na základě lékaře
Výborný,bolo tam 30.tabliet a nie 90.
Spokojnosť
Už som tento prípravok brala a zlepšilo sa mi zdravie oči.
Odporúčam.
Tento produkt mi byl doporučen lékařem v makulární poradně. Trpím VPMD a po pravidelném užívání od měsíce dubna tohoto roku pozoruji zlepšení .vidění. Produkt užívám 3x denně..
nejprve jsem si koupila přípravek MacuShield original, zlepšení bylo nepatrné. Potom jsem si koupila MacuShield Gold, který užívám 3x denně a zlepšení je obrovské. S produktem jsem velmi spokojena, žádný jiný přípravek na podporu očí není tak účinný. Doporučuji
Složení tablet je asi bezkonkurenční.
Jestli skutečně funguje ukáže čas.
Zápor, který ale nemá vliv na kvalitu, je pouze ten, že je v "návodu" uvedeno 3 x denně, což jse dodržoval, ale dnes jsem se dověděl od lékaře, že by snad stačilo i 2 x. Což přijde saqmozřejmě při docela vyšší ceně, levněji.