Recenze LSP + Zero WPC 80 1000 g

Proteinový přípravek Zero WPC 80 se skládá z koncentrované bílkoviny. Je zde použita jen jedna jediná surovina, proto se řadí tento kvalitní protein do speciální edice + Zero od společnosti LSP Nutrition. Tato jedinečná série produktů se zaměřuje vždy jen na vybrané složky, což zaručuje vysoce kvalitní a čistý suplement. Syrovátkový protein WPC 80 je získáván z kravského mléka, což je…

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Složení, chuť

Registrovaný uživatel24. března 2021

Mám radost, že je to bez přidané chemie a vůbec mi nevadí, že je to bez příchuti. Dobře se rozpouští. Absolutní spokojenost.

Vyšší cena.

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Neutrální chuť

Horší rozpustnost

Registrovaný uživatel17. listopadu 2018

Vynikající kvalita. Je naturální a kupodivu chuť není na závadu.. byl jsem na něj upozorněn a musím říci žře doporučení mě nezklamalo. Chuť je příjemně neutrální a navíc žádná sladidla, barviva, umělé přísady. Měl jsem s mnoha proteiny problémy, někdy s trávením, někdy s chutí.. tady maximální spokojenost a přidávám k němu nyní na večer čistý casein a vynikající přídorní Macu.. doporučuji vyzkoušet

+Zero mě přesvědčilo že tato německá firma ví jakým směrem se ubírá trend, absolutní čistota kvůli funkčnosti..