250000 gKokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu.
Kokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi.
Nutriční hodnoty na 100 g: Energie: 376 kcal / 3753 kJ. Sacharidy: 92,9 g. Bílkoviny: 1,0 g. Tuky: 0,1 g – z toho nasycené 0.04 g. Vláknina: 0,5 g. Cholesterol: 0 g. Sůl : 0 g.