Tento typ mopu mám rád, ale při druhém použití jsem asi moc zabral a trochu ho nalomil.

Je lehký do ruky, lehce se s ním manipuluje, ideální na rychlé setření.
Původní výrobky vydržely mnoho měsíců. Bohužel, nyní zakoupené mopy se pokazily velmi brzy. U prvního praskl ždímací mechanismus po měsíci, u druhého již po 2 týdnech.
Plast, který nahradil původní kov, není kvalitní. Takhle Váš výrobek nestojí za nic. Jsem velmi zklamaná.
Je skvělý
vytírání bez ohýbání
časem se ohnetyč,už byla i z jiného materialu,uchytka houby časem korodují
funkce odpovídající ceně
Osvědčil se - už jsem jeden měla.
Pobyblivá část určená ke ždímání je z plastu.
Jinak spokojenost, odvádí dobrou práci.
Skvělé sací schopnosti, dobrá cena......
dobře vytírá
Krásně stírá, podlaha nezůstává příliš mokrá takže je i brzy suchá, pohodlně lze mop vyždímat pomocí páčky, takže se rukama vůbec nedotknu špinavé vody.
Ergonomická tyč nedrží a občas se sama zasune. Časem ji budu muset nějak zpevnit
I přes uvedený nedostatek s tyčí to je v této cenové hladině nejlepší mop, jaký jsem měla.
Jednoduchý, levný. Máme jej na mytí dlažby v garáži a je super. Maminka s ním myje všechny podlahy doma a nechce už žádný jiný.
Nic levnějšího a účinnějšího určitě neseženete. My jsme s ním naprosto spokojeni.
Nekvalitní výrobek, při vytírání nedrží závit na tyči a mop co chvíli "spadne"na tu nejkratší délku...po měsíci se mi navíc tyč zcela nalomila.. takže po pár vytření už je dávno v popelnici.
Kupuji ho stále je skvělý max spokojenost
Už jsem ho měla tak před dvaceti roky.V té době byl hodně drahý,Nedávno se rozbil,ale ne že by byl nekvalitní,ale jak jsem ho měla stále ve vodě,aby se dal kdykoli použít,tak ty kovové části zrezivěly.A úplně nejlepší byl,když moje štěňátko dělalo loužičky.Do vody jsem dala Savo a jelikož jsem štítivá,nemusela jsem se ničeho dotýkat.Takže za mě nejlepší mop.
Žádný zápor není,má jen malou nevýhodu,že když vyschne,tak chvilku trvá,než do sebe natáhne vodu.
Tím,že už vím,jak je dobrý,tak velká spokojenost.
dobrá manipulace
houba se občas zasekne
Používám ho už dlouho a mohu doporučit hlavně rodinám , kde je domácí mazlíček, výorný při úklidu zvířecí srsti.
slušná cena a dobrý výkon
Snadná údržba perfektně vytira i vybírá vodu
vytře vše, ne jak ty moderní mopy, které přehazují písek a smetí z rohu, do rohu.
teleskopická tyč by mohla být pevnější
kupuji jej už snad 20let a doufám, že nadále ho budu mít kde koupit
Osvědčený mop ideální na odstranění kočičích chlupů :-). Ale tento kousek se nějak nevyvedl - houba jaksi natrvalo pomuchlaná a kovové části hodně rezavé hned od začátku používání.