Přesně to co jsem očekával.

Přesně to co jsem očekával.
Pěkný dárek
Provedení i nápad
Chutné čaje
Příliš velké v prostoru
Věnec bych znovu nekoupila vzhledem k velké velikosti. Zároveň bylo třeba dost zapracovat na tom, aby se stále neskládal do čtvrtin a tedy nepadal z háčku.
Provedení je opět krásné, ale oproti betlémům ( měli jsme dva) míň praktické.
zdravé a kvalitní čaje
kalendář se líbil, taky obrázky zvířátek, obdarovaní ho měli pověšený na stěně dokud ho nevypili :)
Krásný dárek
Kalendáře jsem daroval vnoučatům, jsou spokojeni
krása
Je úplně stejný jako ten loni, jsem zklamaná. Stejný text, stejné obrázky, jen ten celostránkový je jiný. Loni jsem byla unešená, očekávala jsem, jaký bude ten letošní, a nic. Jen to okopčili. Zklamání.
Velký výběr čajů.
Super dárek ať už pro blízké či přátele, kteří mají rádi bylinkové čaje nebo sám pro sebe. :)
originální adventní kalendář, chutné čaje
Veľmi chutné a lahodné čaje
Veniec by mohol byť trocha menší
Super adventní nápad, výborné čaje
Krásný dárek
hezká a užitečná dekorace
Velice lahodné čaje. Pěkný dárek.
moc pěkné a dobré čaje
Nadherny
Výborný čaj v hezkém adventním provedení :) kalendář je dostatečně veliký a hezky vypadá
čaje sú chutné
úplne nepraktické balenie, nedá sa nikam zavesiť, nedrží tvar ani po prelepení páskou o dvere, stále sa skladá na štvrtiny ako to prišlo zabalené. Je aj príliš veľký.
už by som ho nekúpila, radšej samostatné čaje.
výborný dárek v předadventním období, každý den jiná kombinace čajů, pomáhá překonávat prosincovou zimní trudnomyslnost těm, co nemají rádi nebo nechtějí jíst každý den čokoládu
Hezký
Asi zbytečně velký